реклама

реклама

В Україні відбувся фінал Премії «Мама року 2016»! Протягом трьох місяців мами та бабусі з 78 міст країни розповідали свої історії на сайті премії. В результаті голосування відвідувачів сайту і вибору журі 11 фіналісток премії приїхали до Києва на урочисту церемонію нагородження.

Лилия Усик

Мешканка міста Шпола, мама трьох синочків Лілія Усик перемогла у Премії в номінації «Натхнення». Це номінація для матусь, які окрім турботи про сім’ю допомагають іншим.

У своїй історії «Мама може все! А багатодітна мама - й поготів!» Лілія розповідає:

«Я - щаслива. І помиляється той, хто думає, що багатодітні мами не мають часу на роботу, кар'єру чи відпочинок. Я – вчитель, громадський активіст і волонтер АТО. З березня цього року очолюю районну станцію юних техніків. Допомагаю нашим захисникам з перших днів АТО, здійснила більше ста поїздок на передову. Маю почесні грамоти від військових частин, керівництва міської, районної і обласної влади».  І додає: «А вдома я - мама, яка любить побігати у футбол, поганяти на велосипеді, позмагатись у міні-перегонах з синочками; я - дружина, яка любить пофантазувати на кухні, приготувати для своїх чоловіків щось смачненьке і корисне. А ще в мене квітник, садок, 16 соток городу, які для мене є найсучаснішим тренажерним залом на відкритому повітрі. Маю три дипломи про вищу освіту, один з яких здобувала вже маючи трьох синочків. І, коли мене запитують, як я все встигаю, я відповідаю, що я просто роблю те, що можу, і жартую, що у моїй добі 48 годин».

Лилия Усик_1

Протягом трьох днів уікенду краси переможниці премії «Мама року» поринули в світ краси, дізналися багато корисного на майстер-класах від експертів Премії, відпочили в СПА комплексі та подивилися на себе по-новому після чарівного перетворення в руках стилістів та візажистів.

«Дати мамам можливість змінити обстановку, присвятити час тільки собі, згадати про свої мрії, цілі, відчути себе красивими і жіночними – в цьому суть фінального заходу, – розповідає Анна Гришина, маркетинг директор Лінії магазинів EVA. «Головна мета Премії «Мама року» – нагадати про те, як багато наші мами і бабусі роблять для нас: підтримують всі починання, не дозволяють опускати руки, вірять в нас завжди, навіть коли ми самі в себе не віримо. Бабусям і мамам так важливо знати, що ми це цінуємо».

Победительницы

На урочистій церемонії нагородження Переможниці Премії «Мама року» отримали статуетки,  дипломи, які підтверджують почесне звання «Мама року 2016», та подарунки від партнерів.

Історію Лілії Усик можна прочитати на сайті премії «Мама року» http://mamaroku.com.ua/story/249.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Семен 17.08.2016 14:36
Лінія магазинів EVA- влвсник росіянин-окупант.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Черкащанин 15.08.2016 15:05
Вітання переможниці!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Когда будет конкурс 26.07.2016 15:41
"Папик року"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100