реклама

реклама

Мерія Черкас активно використовує соціальні мережі. У «Фейсбуці» та «Вконтакті» створені офіційні групи, де розміщується інформація про події у місті, анонси заходів, цікаві фоторепортажі, опитування та інше. Учасники груп мають можливість не лише споглядати інформацію, але й коментувати її, звертатися до міської влади із запитаннями та пропозиціями. Про це інформує прес-служба мерії.

socc4

 Офіційна група Черкас у мережі «Вконтакте»  була створена майже рік тому за ініціативи жителя міста Максима Луценка, який через «Живий журнал» запропонував міському голові ідею просування Черкаси у соціальних мережах. Спільно із працівниками відділу зв’язків з громадськістю була створена група, здійснене її тематичне наповнення.

socc1
— Нині група активно розвивається. Щодня до неї долучається 20-30 нових учасників. На сьогодні вона налічує понад 3300 учасників, які мають можливість не лише споглядати новини, читати про цікаві заходи, але й коментувати інформацію, брати участь в опитуваннях. Крім того, в групі виставляються радіоновини з радіо «101 Далматин» та новинні сюжети з ТРК «ВІККА», МІА «Черкаси», «ЧеркасиньюзТВ» — розповідає начальник відділу зв’язків з громадськістю Ірина Коваль.
У групі найбільшою популярністю серед черкасців користуються фотоальбоми з фестивалів та фотографії старого міста. Окрім звичайних фотозображень міста, які можна зустріти в Інтернеті та буклетах різних часів, там є ексклюзивні фото. Їх пошуком займався Максим Луценко. За його словами, чимало цікавих фотографій Черкас він знаходив у бібліотеках міста, сканував з книжок, довідників, календарів і виставляв у групі.

Найпопулярніша рубрика груп в соціальних мережах - фотоальбоми

Найпопулярніша рубрика груп в соціальних мережах - фотоальбоми


Офіційну групу міста Черкаси у «Фейсбуці»  створили півроку тому. Тут можна побачити свіжі новини, фото та відео міста, першими дізнаватися про проведення фестивалів, свят, заходів та їхній розклад.  Нині в офіційній групі нараховується близько 400 учасників. 

У Фейсбук-групі поки що близько 400 учасників

У Фейсбук-групі поки що близько 400 учасників


— У цій групі існує своєрідна демократія. Додавати новину може будь-хто з учасників групи. Головне, щоб ця інформація стосувалася Черкас і не мала політичної агітації, — говорить Ірина Коваль.
У подальшому планується збільшити кількість учасників в обох групах, покращити їхнє тематичне наповнення.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100