реклама

реклама

День святого Валентина черкаські закохані відсвяткували 12 лютого в Долині троянд. Завдяки цьому вони стали найпершими в країні.

Фото прес-служби Черкаського міськвиконкому

Фото прес-служби Черкаського міськвиконкому

 

– Комунальне підприємство «Дирекція парків» знаходиться в постійному пошуку фестивалів, щоб все більше і більше людей ходили до парків і скверів. І саме те, що свято відбулося 12 лютого, доводить, що Черкаси знов перші, – говорив у коментарі журналісту «Інтеру» організатор фестивалю «BigLoveFest» та директор КП «Дирекція парків» Олександр Радуцький.


Згодом у своєму блозі він написав, що «Дирекція парків» довела, що за будь-якої погоди черкасці здатні на шалені почуття... У Долині троянд було по-справжньому гаряче від емоцій, танців, сердець, поцілунків та посмішок.

Для черкащан провели квест «Градус кохання», за умовами якого їм потрібно було знайти п’ять найромантичніших місць Черкас.

Фото з блогу Олександра Радуцького

Фото з блогу Олександра Радуцького

Першими завдання виконала сім’я Барабаш, котра виграла вечерю на двох в місцевому ресторані. Решта учасників отримала сертифікат на романтичну фотосесію та квиток у VideoRoom.

Святкування продовжив імпровізований флешмоб. Одягнувши костюми у вигляді сердець, учасники фестивалю оточували щасливі пари та бажали їм вічного та міцного кохання.

Фінальним акордом свята став парад китайських ліхтарів. Щойно сутеніло, закохані, задумавши бажання, запустили десятки палаючих ліхтариків у небо.

 

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Петя 18.02.2012 13:16
когда вы первыми дороги отремортируете ноги руки переломаешь пока доберешься поэтому и людей мало
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100