З 11 червня мер міста Сергій Одарич пішов у відпустку. Свій відпочинок міський голова вирішив присвятити пересуванню річкою на байдарках у Росії. На черговій сесії міської ради «Прочерк» поцікавився у депутатів міськради чи відпочиватимуть вони цього літа і, якщо так, де саме.

Віктор Білоусов, директор ДП «Черкасистандартметрологія», фракція КПУ:

– Трудитися будемо, бо у нас на роботі раз у 5 років навчання з підвищення кваліфікації. А у відпустці я вже не був два роки. Хочу взяти відпустку глибокої осені, хоч на 10-15 днів. Побуду з внуком на дачі біля села Чехівка.

Володимир Мамалига, журналіст, голова обласної організації партії «Наша Україна», фракція «Екологія та соціальний захист»:

- Літо моє проходитиме на дачі. Ціле літо, біля Дніпра. Я вже його проводжу!

Денис Жмаєв, фракція «Вільні демократи»:

– На початку липня відправлю дружину з тещею, бабусею і з дитиною на Азовське море. А потім, якщо дозволять фінанси, уже виключно з дружиною відсвяткуємо її День народження десь за кордоном.

Роман Діскант, підприємець, фракція ВО «Батьківщина»:

– Я буду усе літо працювати. У мене підприємницька діяльність. Дружину і дітей відправлю на море. Минулого літа, здається, відпочивав в Італії.

Марина Волошенко, директор PR-агентства «Оса» фракція «Вільні демократи»:

- У зв’язку з великою загруженістю на роботі нормально відпочити цього літа, мабуть, можливості не буде. У мене залишився єдиний шанс поїхати сьогодні вночі на Чорне море, де відбуватиметься тренінг. Повернусь у понеділок і знову за роботу. У зв’язку з тим, що робота моя частково пов’язана і з виборами, звільнюсь хіба що в листопаді. Поїду десь нерви лікувати (сміється).

Сергій Отрешко, фракція Партії регіонів:

– Поки ще точно не знаю. Скоріш за все, усе літо буду працювати. Відпустку візьму вже ближче до осені. Можливо, це буде якась екскурсійна поїздка. Минулого року влітку у відпустці я їздив до США.

Андрій Більда, майстер спорту з тріатлону та майстер спорту з морського багатоборства, фракція «Вільні демократи»:

– Із моїх найголовніших мрій, куди я хочу потрапити влітку, найбільше хочу поїхати на Олімпійські ігри у Лондон. Їду у складі делегації Національного олімпійського комітету з 4 по 14 серпня. Там відвідаю ігри з тріатлону та інших видів спорту, а також вже купив собі квиток на закриття Олімпійських ігор. А взагалі я планую влітку працювати, бо дуже багато роботи. Можливо, вдасться вирватись на тиждень-два кудись на море. Скоріше за все, це не буде за кордоном, – Крим або Одеська область.

Микола Булатецький, кандидат від об’єднаної опозиції Черкащини на виборах до парламенту, фракція ВО «Батьківщина»:

– Найбільше моє літо буде пов’язане з підготовкою до виборчої кампанії. Я вірю, що наше суспільство зможе перемогти усе це зло, корупцію, увесь цей безлад! Без такої роботи я не можу відпочивати. Однак це створює велике напруження, тому інколи я буду перепочивати. По-перше, їздитиму на поля, які ми вирощуємо зі своїм сином Максимом. По-друге, зараз іде Чемпіонат Європи. Я є вболівальником, прихильником цієї справи. Тому буду виїжджати на футбол, інколи вдома просто дивитись. А по-третє, так, як влітку квіти розквітають, і в особах наших жінок також, я інколи просто буду спостерігати за цією божественною красою!

Микола Мирза, голова комітету самоорганізації населення мікрорайону Дахнівка, фракція «Вільні демократи»:

– Мабуть, жоден депутат не буде проводити своє літо так, як я! Я літо буду проводити на Січі! Я будую Дахнівську Січ! Кожного дня о 7 ранку я беру сокиру в руки, граблі і працюю там до 9. І я чекаю, як манну небесну, коли прийде відпустка, тоді з чистою совістю виключу телефон, номер будуть знати лише найрідніші та друзі і я буду цілими днями пропадати на Січі! Я хочу за період відпустки своїми руками зробити там стадіон. Я знаю, як це робиться! Він буде оригінальним: ворота будуть червоні, сітка зелена, трава буде поливатись, лавочки на 300-400 осіб.

Костянтин Єзерський, фракція «Удар Віталія Кличка»:

– Я ще не думав над тим, як проводитиму літо. Коли піду у відпустку, думаю, поїду за кордон. Можливо, у Болгарію, там дешевше, ніж у Криму і море чисте!

Ольга Сисоєва, директор міського Палацу молоді, фракція Партії регіонів:

– Влітку я поїду в Одесу, Коблево. Ось буквально через три дні вже буду там. Відпочивши трохи, одразу повернуся, адже я новий директор Палацу молоді. А там зараз багато роботи, тому не можу надовго відлучатися. Вже після виборів планую поїхати за кордон. Це буде десь восени. Скоріше за все, у Єгипет.

Армен Акопян, директор черкаського «Епіцентру», фракція «Вільні демократи»:

– Поки що для мене літо – це перегляд матчів Євро-2012. Так триватиме до першого липня. А пізніше я, думаю, на роботі буду.

Олег Стадник, директор департаменту охорони здоров'я міськвиконкому, фракція «Вільні демократи»:

– Цьогорічне літо я проведу виключно на робочому місці. Я був у відпустці в лютому, прекрасна пора року. Відпочив, набрався сил, тепер працюватиму.

Наталя Коваленко, фракція ВО «Батьківщина»:

– Я ще не планувала відпустку, але сподіваюсь, що вдасться десь поїхати відпочити. Можливо, за кордон, а можливо, в Україні. Дуже люблю подорожувати, тому сподіваюсь побачити щось цікаве.

Валерій Воротник, журналіст, фракція «Екологія і соціальний захист»:

- Буду працювати влітку. Відпочиватиму у суботу та неділю. На мою думку, не час зараз відпочивати! Буду працювати заради країни, заради майбутнього! Це я вам серйозно кажу! Минулого року я хворів, тому здебільшого лежав у лікарні.

Нарек Казарян, голова громадської організації «Молода громада», фракція «Вільні демократи»:

– Я вже наступного тижня лечу на берег Егейського моря на курорт Мармаріс. Пізніше, коли повернусь, з’їжджу до Західної України. А потім, можливо, поїду відпочину ще в Одесу.

Святослав Вовкодав, фракція «Батьківщина»:

– До бізнесменів я не належу. Відпочивати буду на дачі під Черкасами. Може, ще до батьків поїду. На всякі Мальдіви летіти не збираюся.

Олександр Радуцький, КП «Дирекція парків», фракція «Вільні демократи»:

– Перед тим, як іти у відпустку, я хочу максимально виконати програму соціально-економічного розвитку, ті задачі, які стоять перед підприємством «Дирекція парків». А якщо і відпочиватиму цього літа, то, мабуть, на території України.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #6 Казарян 22.06.2012 20:19
Сказав як є, навіщо викручуватися?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #5 федор припципиальный 22.06.2012 17:16
ни дорог ни светофоров ни троллейбусов но в отпуск подлечиться от безделья это святое дело
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Ню-ню 21.06.2012 19:19
Цитую кактус:
казарян ще молодий, не вміє викручуватися як інші, то й наговорив все як є: і мармаріс, і західна Україна (мабуть, Буковель - бо статусно). Короче молодець! А працювати як він встигає?

Це не тому, що молодий, а тому, що понтується
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 кактус 21.06.2012 18:08
казарян ще молодий, не вміє викручуватися як інші, то й наговорив все як є: і мармаріс, і західна Україна (мабуть, Буковель - бо статусно). Короче молодець! А працювати як він встигає?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 Гладиолус 21.06.2012 09:51
Мля, какие все скромные... на дачу, в крым, в одессу... аж слезу пустил... :)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 кактус 15.06.2012 13:10
Єзерський вже за кордон відпочивати збирається. А скільки раз він на сесію ходив?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100