Полозов Пряма мова Після інаугурації президента серед його опонентів точиться немало розмов з приводу того, що в країні з парламентсько-президентським устроєм Володимиру Зеленському буде, практично, неможливо втілити в життя соціальні ініціативи, на яких він акцентував увагу і протягом президентських перегонів, і в своїй першій промові в Верховній Раді. Як на мене, такі скептичні заяви – не що інше, як спроба передчасно розчарувати українців у своєму виборі.

Вони абсолютно недієві й безпідставні. Насправді, за роки незалежності ми забули про те, що наш президент – не тільки гарант Конституції. Він так само, як і будь-який депутат, може бути законотворцем і має право вносити свої законопроекти на розгляд у парламент. Це і є шлях реалізації його задумів.

На жаль, у попередньої влади не вистачило політичної волі ні закінчити війну, ні відновити промисловість, ні покращити життя українців. І з останніх заяв зрозуміло, що свою виборчу агітацію більшість ще поки що чинних парламентірів і надалі продовжуватиме на порожніх обіцянках і популізмі.

Сподіваюся, що, на відміну від них, у новообраного президента все-таки вистачить сили й рішучості виконати свої обіцянки перед народом. У нього для цього є всі важелі впливу. А про те, що Володимир Зеленський – людина рішуча, свідчить його інаугураційна промова і щодо розпуску Верховної Ради, і з приводу скасування депутатської недоторканності та звільнення урядовців. І хто називає його промову суто політичною, той просто займається тим самим популізмом, яким інфікована вся стара влада.

Не думаю, що шостий президент України знехтує величезним рівнем довіри свого народу...

Віктор Полозов, голова ЧОО Аграрної партії України, депутат черкаської обласної ради

* Коментар «Прочерку».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+8 #7 Вже не нехтують 28.05.2019 12:09
Черкаські депутати дали земельну ділянку представнику Зеленського в місті

27 травня 2019, 15:43 Новини Черкас та області / Черкаські новини
Черкаська міська рада на останньому засіданні проголосувала за передаванняземе льної ділянки у власність по вул. Івана Котляревського, 23 Володимиру Зозулі, пише 18000.com.ua
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #6 Перший пролетів 27.05.2019 14:10
Стало відомо, чому й навіщо вліз у це ЗЕзуля: http://kropyva.ck.ua/content/f-rma-rodini-golovnogo-ze-oblast-ne-povernula-desyatki-m-lion-v-kreditu?fbclid=IwAR1yqjfPLe9G9t4I_ulKv1WdoMcu7jYGCxwUNvkz8BglqY82K64AzdVip5w
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-16 #5 Сула Сула 23.05.2019 02:02
Цитую Кузя:
Партія "слуга народу" насправді партія "Слуга росії". Це стає очевидним з кожним рішенням Зе.

порохні, ЩО їЙ ТРЕБА. те й стає "очевидним".
Бо забрехались, як їх соєвий ПОПс.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-16 #4 Сула Сула 23.05.2019 02:00
Ой, як порохняві за "законність" заскавуліли!
Коли їх Шефа (Медведчуківськ у шестьору) за дупу взяли.
Барига прокремлівський (Факт) їм канахвєтку відслюнявить. Якщо його перш на цугундер не посадять.
А статей же повно висить на соєвому.
Порохня, дайте вою. На поржать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 Невже це сон 22.05.2019 17:58
"Президент Зеленский нарушает закон об очищении власти. Это плохое начало для того, кто обещал новую политику в управлении государством. То же делал Порошенко, который пришел с очень сладкими словами в 2014 году. Я говорил Порошенко, что не стоит нарушать закон об очищении власти, потому что это обернется для него политической катастрофой. Я хочу это повторить президенту Зеленскому. Если возвращать людей Януковича, то это будет очень плохо для Украины и еще хуже для самого Зеленского", - заявил Соболев.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 Поезд тронулся 22.05.2019 17:41
Зеленский назначил Баканова первым заместителем главы СБУ

Сцена 95 квартала переміщується на всю Україну, але вона тільки для тупих дебілов, а і ще для шахраїв, пройдисвітів, піарщиків і наперстників, да прихильників руцького міра, ну і звичайно для ворогів України.
Igor Dacenko
скоро утвердят новый гимн Украины /пока еще Украины/ ... здесь сверкают витрины и горят фонари.... Страна -95 квартал.
устраивает
вопще то с таким нахрапом логичнее было бы 7.40
Gojib
Я честно говоря думал,что Зеленский умнее или хотя бы старается быть умнее,чем на первый взгляд. Правильно говорят,что первый взгляд дает самое верное впечатление о человеке.
Igor Cherniavskyi
Круто.... В верхушку сбу водя хоровод в 95 квартале.... Хотя чему удивляться, у 73 % процента страны президент клоун с роялем.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Кузя 22.05.2019 14:56
Партія "слуга народу" насправді партія "Слуга росії". Це стає очевидним з кожним рішенням Зе.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100