реклама

реклама

З приводу заяви тренера-викладача черкаської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вулкан» Олександра Литвиненка, якого, як стверджує чоловік, побили правоохоронці, в МВС було проведене службове розслідування. Про це йдеться у відповіді начальника УМВС України в Черкаській області Валерія Дернового на інформаційний запит «Прочерку».

Як йдеться в повідомленні, матеріали службового розслідування в МВС були направлені в прокуратуру міста Черкаси для прийняття рішення згідно чинного законодавства.


Нагадаємо, що на початку жовтня до «Прочерку» звернулися черкащани Олександр Литвиненко та Дмитро Ірінін, які скаржилися на свавілля з боку деяких правоохоронців. (Детальніше читайте ТУТ).

Читайте також: Обласна влада стверджує, що службова перевірка в МВС не виявила корупціонерів (документ)

Від «Прочерку»: Після звернення до нашого видання Олександра Литвиненка та Дмитра Ірініна 4 жовтня ми надіслали інформаційні запити в ОДА, в управління МВС та обласну прокуратуру. Прес-службі прокуратури області підтверджувала, що інформаційний запит був отриманий. Проте поки що ніякої відповіді редакція не отримала…

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Сонька Золота ручка 23.10.2012 11:35
УМВС в Черкаській області на сьогодні така структура, хто більше заплатить, то ці "правоохоронці" на тій стороні. За все у цій структурі потрібно платити, починаючи із постанови і тд. Це такий бізнес у керівництва УМВС
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100