реклама

реклама

Прокуратурою області розглянуто інформаційний запит від інтернет-видання «Прочерк» та заяву Олександра Литвиненка з приводу неправомірних, на його думку, дій працівників органів внутрішніх справ.

Встановлено, що прокуратурою міста Черкаси за вказаним фактом проведено перевірку в порядку ст.97 КПК України, за результатами якої винесено постанову про відмову в порушенні кримінальної справи.

У разі непогодження з винесеною постановою про відмову в порушенні кримінальної справи, зацікавлені особи вправі її оскаржити вищестоящому прокурору в порядку ст.99-1 КПК України або безпосередньо до суду в порядку ст.236-1 КПК України.

Про це йдеться у відповіді нашому виданню за підписом заступника начальника управління, начальника відділу прокуратури області Дмитра Чустрака.

Нагадаємо, що на початку жовтня до нашого видання звернувся Олександр Литвиненко за допомогою. За словами черкащанина, правоохоронці побили його на території середньої школи №12, просто на очах у дітей, а потім ще й забрали у відділок, де катували і змусили підписати папери про вилучення наркотичних засобів.

Разом з тим, на дії правоохоронців поскаржився керівник охоронної фірми ПП «Щит-1» та товариш Олександра Дмитро Ірінін. За його словами, застосування фізичної сили до людей, які з ним спілкуються, суцільні перевірки діяльності його бізнесу, обшуки, цілодобове прослуховування телефону, переслідування працівників його фірми тощо є наслідком повного свавілля окремих працівників правоохоронних органів. (Детальніше читайте ТУТ).

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100