реклама

реклама

Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб сьогодні на прес-конференції пообіцяв попросити голову облради Валерія Черняка вплинути на чиновника, який замість відповідей журналістам, радить їм «не займатися хернею».

– Я можу тільки поросити свого однопартійця Валерія Черняка (І Тулуб, і Черняк «регіонали» - ред.) вплинути на цього чиновника, щоб він виховував таких, – сказав Сергій Тулуб.

Нагадаємо, коли журналісти, бачачи знесення дерев на Соборній площі, спробували отримати з приводу цього коментар у керівника комунального підприємства «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності» Михайла Тарана, він порадив «не займатися хернею» і пішов від них…

Між іншим, про «зачистку» площі від дерев Сергій Тулуб висловився так:

– Пам’ятаєте штормове попередження влітку? І нас фахівці з надзвичайних ситуацій попереджали, що ці дерева є небезпечними для громадян, які там проходять, – зазначив Сергій Тулуб, запевнивши, що, за висновками фахівців, дерева таки підлягали знесенню.

Відео про те, як журналісти спілкувалися з Михайлом Тараном, дивіться ТУТ.


реклама

Коментарі  

 
+3 #4 Черкасець 06.11.2012 20:14
Цитую саша:
Нормальный Таран мужик и ответил нормально

Саша, я представляю, какой ты, если это нормальный человек! Ты бы с людьми побольше общался, было бы с кем сравнивать. Этот человек 8 классов за сало кончил. не более того. На "ю тубе" надо выкладывать такого уникума. Ёёёёёлки нннадда?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 Johnny 06.11.2012 18:54
Мне кажется, что специалисты по чрезвычайным ситуациям имели в виду совсем другие деревья. Очень большую опасность несут дубы и дубочки произрастающие непосредственно в самом здании Обладминистраци и. Причем в любую погоду и время суток.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-18 #2 саша 06.11.2012 18:25
Нормальный Таран мужик и ответил нормально
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Новый Гость 06.11.2012 18:23
Тул..... надо немедленно провести медицинское освидетельствов ание.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100