реклама

реклама

Одарич звинувачує главу Адміністрації Януковича у впливі на результати голосування по Черкасах

Одарич звинувачує главу Адміністрації Януковича у впливі на результати голосування по Черкасах

Сергій Одарич визнає, що допомагав почесному президенту ПАТ «Азот» Валентині Жуковській в проведенні виборчої кампанії. Але наголошує, що його поради і консультації на 99% ігнорувалися й не виконувалися.

 Через критичні рейтинги перед парламентськими виборами до мера Черкас навіть приїжджав Глава Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін. Про це Сергій Одарич зізнався, даючи інтерв’ю інтернет-виданню «Главком».

- Терміново ввечері в суботу перед  днем голосування в Черкаси до мене примчався глава Адміністрації Президента Сергій Льовочкін, - згадує Сергій Одарич.-  Дуже просив, щоб я в неділю під час голосування задіяв весь свій ресурс членів комісій, щоб забезпечити перемогу Валентині Борисівні. Я категорично відмовився це робити, пояснивши, що я такими речами ніколи в житті не займався. І взагалі, вважаю, що крадіжка голосів – це злочин, який за своєю тяжкістю поступається хіба що вбивству. У нас була дуже складна розмова.

І як пояснює відсторонений мер Черкас, після голосування він «розвернувся й полетів до Норвегії, щоб не дзвонили і не просили. В цьому причина конфлікту з Льовочкіним, Жуковською й Фірташем».


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100