На сьогоднішній сесії Черкаської обласної ради провладна більшість знову провалила голосування по питаннях надання погодження на отримання спеціальних дозволів ТОВ СП «НІБУЛОН» на геологічне вивчення родовища прісних підземних вод, що розташоване у с. Вознесенське Золотоніського району, а також філії «Нібулону», що розташоване у м. Чигирині та у с. Вітове Чигиринського району.

При цьому голова постійної комісії з питань екології, природокористування, ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та інших надзвичайних ситуацій Микола Кришталь перед голосування за кожне з питань сухо повідомляв, що комісією питання розглянуте і тепер виноситься на розгляд депутатів.

Через постійну відмову провладної більшості щодо надання погоджень на отримання дозволів не витримав депутат Юрій Громовський.

– Шановні колеги! Та скільки можна знущатись з «Нібулону»? То давайте ж надамо їм дозвіл, якщо вони вже пройшли всі інстанції! – обурився він, проте голова обласної ради Валерій Черняк попросив його сісти.

Читайте також: Одарич знає, кому треба занести чемодан, щоб вирішити питання «Нібулону»

Коли ж зайшла мова про погодження клопотання Корпорації «Украгротех» для отримання спеціального дозволу на геологічне вивчення родовища прісних підземних вод, що розташоване у деяких селах Христинівського району, то депутати одразу підтримали це рішення.

Нагадаємо, на сесії Черкаської облради 21 червня провладна більшість вже відмовляла ТОВ СП «Нібулон» в отриманні спеціального дозволу на геологічне вивчення родовищ прісних підземних вод у селі Вознесенському на Золотоніщині, в Чигирині та в селі Вітовому Чигиринського району. На самому підприємстві «Нібулон» «Прочерку» повідомили, що через відмову депутатів надати дозвіл на геологічне вивчення родовищ прісних підземних вод підприємство очікують проблеми в роботі. Раніше також голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб повідомляв, що не бачив представників «Нібулону» в коридорах обласної влади.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 СЕЛЯНИН 09.08.2013 16:26
Бюджет пенсионного фонда Чигиринского района на 25% наполняется местными поступлениями Молодежь разьезжается старики уходят из жизни Население за2007-2013 г сократилось с 33 тыс до 28 тыс СП НИБУЛОНУ на арендованных землях граждане страны только мешают зарабатывать на экспорте зерновых
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 4212 09.08.2013 15:35
Так і не дали нічого...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100