Півтори години тривало засідання спеціальної комісії в Черкаській обласній державні адміністрації з питань подальшої діяльності клініки «Фрезеніус». Нагадаємо, що ця приватна клініка нарівні з обласною лікарнею надає послуги хворим на хронічну ниркову недостатність.

Як повідомив у коментарі «Прочерку» керівник проекту ТОВ «Фрезеніус Медикал Кер Україна» Дмитро Михайловський, протягом всього часу засідання представники влади намагалися ухилитися від питання: «чому не можна купити те, що дешевше і краще?»

– Розумієте, ми працюємо в Черкасах вже близько 6 років. За минулий рік нам заборгували 10 мільйонів, за 2013 рік – 3,6 мільйони. А у 2015 році ще немає жодної домовленості і ми поки лікуємо пацієнтів безкоштовно. Але ж гроші нізвідки не беруться! Це німецькі кошти і так не може тривати вічно. Що найцікавіше: з’ясувалося, що вартість процедури у нас дешевша, ніж у Черкаській обласній лікарні! То чому ми комусь невигідні? – дивується Дмитро Михайловський.

Нині Михайловський хвилюється, що до сесії обласної ради, яка має відбутися в березні, заклад, який він представляє, може просто недопрацювати...


реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Аліса 13.02.2015 09:08
Ось Вам і ціна. Представте при якісному лікуванні(набаг ато якісніше ніж в обласні) і нижча ціна. То чому Черкащина грамотна вигонить інвестора з країни? Немає відкатів - ось в чому проблема, тому і хочуть вигнати всякими силами "Фрезеніус" . Влада наче і нова, а проблема таж . Діалізне відділення в обласній можна взагалі закрити( залишити декілька апаратів) , таким чином ми б і побороли корупцію, яка є в медицині- це діалізне відділення обласної лікарні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Доміно 12.02.2015 21:17
Вся радянська система працює для того, щоб красти. Фрезеніус тому приклад. Гнати Коваля і Ситника. Негайно
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 українець 12.02.2015 20:13
і якісніше .бо обладнання німеце .не німецьке після китайського ремонту якому вже 100років якв обласній лікарні .звенігодці іумані.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100