реклама

реклама

Зробити структуру міської влади «більш ефективною» пропонує фракція Партії вільних демократів. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції в «Новій Добі» заявили депутати Микола Кудрявцев і Олег Ліходькін.


За словами депутатів, у перші дві каденції голова міськради Сергій Одарич сформував досить логічну структуру департаментів міськради. Але після оголошення йому імпічменту нова влада розпочала процес витіснення з департаментів незручних їх людей, для цього довільно реорганізовуючи, скорочуючи і об’єднуючи владні структури. Так, було ліквідовано муніципальну інспекцію, а інспектори потрапили в підпорядкування департаменту містобудування і архітектури, який до цього був одним із тих, діяльність якого вони контролювали. З іншого боку, деякі департаменти було розділено, що викликало потребу у створенні окремих канцелярій, бухгалтерій тощо.

Ініціюючи реформу міської влади в напрямку поліпшення її ефективності, «вільні демократи» усвідомлюють, що в нинішніх політичних умовах це буде зробити непросто. «Але цей процес треба починати!» – наголосив Микола Кудрявцев. За його словами, відповідний проект буде винесено на найближче засідання сесії міськради.

Разом із реорганізацією планується і скорочення чисельності держслужбовців з 504 до приблизно 480. Здійснюватимуть це передусім за рахунок нині вакантних посад.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #14 Отче 04.03.2015 12:19
Нарешті, чому так довго тягнули? Громада міста однозначно проголосувала за Одарича. А в мерії сидять корупціонери і казнокради. Гнати мітлою з влади всіх Комуністів (Са_ін - директор департаменту архітектури), соціалістів (Украдуц_кий - секретар) та регіоналів (Отреш_о, Наум_ук департамент ЖКК)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #13 федор принципиальный 03.03.2015 23:21
Цитую УЖАСТЬ:
У меня к пану Кудрявцеву вопрос не по теме, но по его темному прошлому. Куда подевались деньги кредитной спилки "Фортеця" где он обеспечивал юридическое сопровождение и прикрытие их исчезновения?

ОТВЕТА НЕ ПОЛУЧИТЕ..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #12 федор принципиальный 03.03.2015 23:20
Сам факт,что против"лидера вильніх демократов"біло возбуждено уголовное дело и не одно,а прокурор,изучив что за личность од..рич,просил суд пять лет лишения свободі -о чем все єто говорит ? лиходькин-родственник од..рича,путем махинаций и подкупа отдельніх дерутатов сфабриковали так назіваемій"МИРЦ" В 2007 ГОДУи нагло,цинично тащат из нашего кармана в свой наши деньги-тюрьма по ним плачет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #11 Заріна 03.03.2015 21:03
Структуру горисполкома с указанием всех должностей, чтобы можно было понять, каким образом распределены силы и средства по ДЕПАРТАМЕНТАМ? И почему при принятии бюджета не сократили вакантные должности? Финансирование по ним заложено, а должности не заполнены. Почему своевременно не объявлены конкурсы по этим вакансиям? Желающих найти работу - полно! Кому выгодно было не объявлять соответствующие конкурсы и кто это покрывает? Кто потом распределит и кто получит деньги от экономии зарплаты?
Від єкономії заробітної плати премію отримають самі ж працівники в Департаменті. Структуру вам ніхто не викладе на показ тому що в Департаментах одні начальники та їхні заступники або ж заступники директорів департаментів.Все це для того щоб була заробітна плата більша а відповідальніст ь менша.Кума покриває куму кум кума сестра сестру брат брата жінка чоловіка.Оце вам і працівники МІСЬКВИКОНКОМУ-ДЕРЖАВНІ СЛУЖБОВЦІ яких ми з вами утримуємо за рахунок наших податків.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #10 Чукча 03.03.2015 17:07
Цитую Serg:
Кудрявцев и Лиходькин, не могли бы Вы выложить на Прочерке Структуру горисполкома с указанием всех должностей, ч Почему своевременно не объявлены конкурсы по этим вакансиям? Желающих найти работу - полно! Кому выгодно было не объявлять соответствующие конкурсы и кто это покрывает? Кто потом распределит и кто получит деньги от экономии зарплаты?


ДОПОЛНЕНИЕ
и средней зарплаты среди чиновников руководящего звена и среди чиновников исполнителей
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #9 Serg 03.03.2015 16:45
Кудрявцев и Лиходькин, не могли бы Вы выложить на Прочерке Структуру горисполкома с указанием всех должностей, чтобы можно было понять, каким образом распределены силы и средства по ДЕПАРТАМЕНТАМ? И почему при принятии бюджета не сократили вакантные должности? Финансирование по ним заложено, а должности не заполнены. Почему своевременно не объявлены конкурсы по этим вакансиям? Желающих найти работу - полно! Кому выгодно было не объявлять соответствующие конкурсы и кто это покрывает? Кто потом распределит и кто получит деньги от экономии зарплаты?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #8 Скаут 03.03.2015 16:38
Гнати регіоналів з мерії .... метлою!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #7 Сват 03.03.2015 16:33
В мерії працюють ригівські прихлебателі. Їх треба прибрати, але є ті хто виступає проти! Невже ви підтримуєте ригів?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #6 2015 03.03.2015 16:18
Что-то ,не врубаюсь в их логику(может это женская).Создали "Департамент освіти",который занимает два бывших детских садика в центре города (и это при дефиците мест в садиках).Раздули штат.Возложили на этот департамент функции управления капитального строительства при отсутствии специалистов.И такие УКСики созданы в каждом департаменте. Во времена СССР ,когда обЪемы капстроительств а были в десятки раз больше,всю эту работу централизовано делала одна группа специалистов в УКСе
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #5 УЖАСТЬ 03.03.2015 16:05
У меня к пану Кудрявцеву вопрос не по теме, но по его темному прошлому. Куда подевались деньги кредитной спилки "Фортеця" где он обеспечивал юридическое сопровождение и прикрытие их исчезновения?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100