реклама

реклама

avrooo Новий директор КП «Черкасиелектротранс» Василь Буренок раніше працював головним інженером КП «Черкаське спеціалізоване управління аварійних робіт внутрішньо будинкових систем».

 До нових обов’язків директора тролейбусного парку він приступив 15 вересня, пройшовши перед цим конкурс на заміщення вакантної посади. Про це Василь Буренок повідомив «Прочерку».

- Нову посаду запропонував міський голова Сергій Одарич. Щоб увійти у курс справ, мені потрібно хоча б два тижні. Я знаю, що на підприємстві фінансова криза і не лише. Слід буде також врегулювати складні трудові конфлікти, – зазначив Василь Буренко.

Нагадаємо, що попередній директор тролейбусного парку Віталій Дядченко працював на підприємстві не більше трьох місяців. Після конфлікту з колективом підприємства він звільнився. Нині депутат міської ради від Партії регіонів Віталій Дядченко працює радником міського голови Черкас.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #2 Микола Герешенко 22.09.2011 15:17
А цей спец Сливко Семенюта не одни підприємство "поставив на коліна".Тільки вдумайтись підприємства які раніш були на слуху і гриміли, ...... .... їх вже не має: Автопідприємств о міськздоровввід ділу, Черкаський ремонтно-механічний завод,Канівська райспоживспілка , комунальне підприємство Черкаське спеціалізоване управління аварійних робіт внутрішньо будинкових систем». Я до чого це виду, а те що пан Буренок є "учнем" цього "реформатора"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Микола Герешенко 22.09.2011 11:04
Не дай Бог він сюда ще запросить "спеца по розвалу підприємств" Сливка Семенюту
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100