реклама

реклама

Із 10 жовтня повністю змінюється режим роботи тролейбусів у Черкасах. Відтепер буде створено 6 маршрутів для перевезення пільгових категорій, на кожному з яких працюватиме по одному тролейбусу щодня. Також жителів перевозитимуть тролейбуси за 4 спеціальними маршрутами, проїзд на яких буде платним. Вартість квитка становить 1,25 грн. Проїзні квитки діятимуть в усіх тролейбусах. Про це повідомляє прес-служба МВК.

Фото Сергія Єфімова з Фейсбуку

Фото Сергія Єфімова з Фейсбуку


– Ми змушені змінити режим роботи міського електротранспорту, оскільки усі кошти, виділені державою на перевезення пільгових категорій підприємство використало ще у першому кварталі року, – говорить начальник управління вуличної інфраструктури, транспорту та зв’язку міськвиконкому Віталій Дядченко. –  Усі ці місяці динамічно зростала заборгованість по заробітній платі на КП «Черкасиелектротранс». Щоб не накопичувати борги і надалі, ми змінюємо принципи роботи підприємства, а саме будемо випускати на маршрути таку кількість пільгових тролейбусів, скільки нам компенсує держава на перевезення пільгових категорій пасажирів.

На кожній зупинці буде розміщено точний графік руху пільгових тролейбусів, щоб пільговики могли точно спланувати час своєї поїздки і не чекали на тролейбус протягом години. Графік же роботи спеціальних маршрутів буде розміщено у вигляді інтервалу руху.

Затверджений графік руху тролейбусів діятиме до 1 січня 2012 року. Із початку наступного року кількість пільгових тролейбусів збільшиться, але наскільки – залежатиме від суми компенсації, яку надасть держава.

– Ми будемо планувати роботу КП «Черкасиелетротранс» таким чином, щоб суму державної субвенції розподілити рівномірно на весь рік, – говорить Віталій Дядченко.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+7 #2 Анатолій 04.10.2011 15:19
Влада на те і влада щоб піклуватся про своїх громадян.А у начальника управління вуличної інфраструктури, транспорту та зв’язку міськвиконкому Віталія Дядченка, я б особисто пийняв залік з знання Конституціїї України,та Законну України "Про боротьбу з корупцією". Останнє заберіть в найбідніших,щоб їх і на вулиці видно не було. Тоді вже точно можна буде горлати про покращення вже сьогоді.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Пора и честь знать... 04.10.2011 12:06
Скоро тролейбусний будет работать как магазин Юность
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100