реклама

реклама

Ознакою часу нині є повернення на місця колишньої дисклокації всілякого роду так званих «народних обранців». Зокрема, у Смілянський виборчий округ зачастив Віктор Тимошенко, із явно вираженими намірами ще раз спробувати влізти у Верховну Раду в ролі депутата від цього виборчого округу. Нагадаємо, що у 2002 році йому це вдалося: балотуючись по Смілянському мажоритарному виборчому окрузі, позиціонував себе як «безпартійний і незалежний ні від кого». Однак, переступивши поріг Верховної Ради, відразу ж поповнив ряди Партії Регіонів. Далі  була доволі успішна кар’єрна діяльність – був, зокрема і депутатом Вінницької обласної Ради від партії регіонів, водночас керуючи Вінницькою Митницею, а згодом дослужився  аж до керівника Кримської митниці…

І, з якогось дива, знову повертається в Смілянський виборчий округ - мабуть, з’явилася потреба в здобутті Верховної Недоторканості (чого тільки на Митниці не буває – подейкують, що там таки щось бувало: за що могло щось і бути!…).

Однак, сьогодні мова про дещо інше. Заново розпочавши свою рекламно-пропагандистську кампанію у старому виборчому окрузі Віктор Тимошенко взявся пропагувати свою, начебто благочинну діяльність ще за часів виборчої кампанії 2002 року. Задля чого видав великим тиражем кольоровий буклет «Благодійному фонду Віктора ТИМОШЕНКА 10 років! Зроблено на Черкащині» (на фото)


Проте, конкуренти Тимошенка по  цьому ж виборчому округу, перш за все із числа колишнього БЮТівця, а нині члена фракції Партії Регіонів у Верховній Раді, «підловили» свого колегу на фальші, стверджуючи, що «Благодійному фонду Віктора Тимошенка» аж ніяк не 10 років, а всього лиш як два місяці від роду. Мовляв, зареєстрований  фонд 3 квітня нинішнього року. І, як свідчення тому, - надіслали скорочений витяг з Єдиного реєстру громадських формувань (на фото).

 


Залишається лише гадати: де і яким чином всі минулі роки  здобував великі кошти Віктор Тимошенко задля власне своєї «благодійної» діяльності ? І наскільки від того збідніли зокрема державні установи, в яких він працював, і народ держави в цілому?! І чому не шукає підтримки у жителів Вінницької області чи у тому ж Криму, а знову подався за вотумом довіри до довірливих виборців Смілянського виборчого округу???...

Олексій Мельник

реклама

Коментарі  

 
0 #36 кактус 01.10.2012 09:24
О1 Боти Тимошенка прокинулися!! Доброго вам ранку! :-x :-x :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #35 Юлия 30.09.2012 14:05
Товарищи может хватит грязь лить на Тимошенка и придумывать сказки!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #34 Смілянці. 19.07.2012 22:38
Цитую Світлана:
Пані Світлано, а Наша довіра до Вас теж в Ваших руках!
Чи ВИ готові вийти з плакатами не одна та засудити дії міської влади та нинішніх депутатів. Щоб ми сміляни бачили що Ви піклуєтесь про Смілу , а не про свій двір.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #33 Світлана 19.07.2012 18:32
У пана Віктора є змога довести те, що він дійсно працює і його фонд не вигадки і мають в арсеналі добрі справи. Тому і звертаємось до Вас, шановний пане Вікторе, з проханням допомогти доремонтувати дорогу на вулиці Павлова в Смілі. Дорога до воріт КЗ ЧОПЛ вважається обласного значення,от і ремнт проведено лише до воріт лікарні та заїзду начальника по АГЧ цієї лікарні до свого будинку, а ще залишилось якихось 100-200 местрів "нашої" не обласної дороги та якої?!!!! Ями з водоймами такі, що скоро тут можна відкривати басейн або пускати пароплавний транспорт. І нікому нема діла, а вода стоїть постійно, а транспорт бється, а мешканці потерпають від постійного "Моря" і скоро будинки будуть , як у Венеції на воді. Чи змогли б Ви допомогти нам в ремонті? Адже 200 метрів ремонту асфальтного покриття не дуже вели кошти, а нам спасіння. На Вас дуже надіємось. Наша довіра до Вас в Ваших руках!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #32 Катерина 11.06.2012 21:39
А про дітей і йде мова. Тільки при Тимошенку будували. Чи може скажете, що за ті роки, коли за округ відповідали інші депутати, щось суттєво покращилося? Щось побудували з нуля? Читайте про рейтинги Черкаської області - ми другі ... з кінця, темпи економічного спаду вражають, дякуючи владі. А ви людину, яка дійсно допомагала і допомагатиме звинувачуєте у всіх проблемах країни.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #31 Маруся лотерея 07.06.2012 22:36
Цитую Юрист.:
Завдяки фонду Тимошенка, я отримав вищу освіту та маю гарну роботу. Фонд проплатив моє навчання в Харкові. Я проживав в селі до навчання і коли відвідую родичів, то вони оцінюють діяльність Тимошенка так-"сказав-зробив, пообіцяв - допоміг". Безумовно тоді не всі схильно ставилися до нього, але тепер коли є з чим,а вірніше ні з чим порівняти, то всі мої знайомі бажають, щоб нашим предстаником стала людина, яка будує в окрузі та допомогає для покращення побутових умов в селі.
Треба було краще вчитися і потрапити на бюджетне навчання,може ви тоді шановний юристе самі покращували б побутові умови на селі.Бо для Віті там уже немає що вирізати,в Кам'янці лишився димар з цукрового заводу,а в Смілі сморід з відстійників.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #30 Смілянин 07.06.2012 08:10
Цитую Катерина:
Чесно кажучи, шановні колеги, оце прочитала цю всю дискусію і скажу наступне: я всеодно за Тимошенка, бо жоден із його опонентів ніколи не робив і не зробить нічого для округу. А він працюватиме зі своїми виборцям всі 4 роки свого майбутнього депутатства. і про це яскраво свідчить та брошурка, перша сторінка якої відсканована і запропонована до огляду в тексті цією замовної і нічим не цікавої статті.
Колеги??? Кланяйтесь кому хочете, але весь народ не продажний! І ваші коментарі виглядають більш замовними чим стаття. Але про що я? Рожденный ползать-летать не может! Повзайте хоть зітріть коліна, але подумайте про дітей! Нам потрібна людина яка створює виробництво і робочі місця, а не нищить їх, а потім перед виборами роздає подачки!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #29 Катерина 05.06.2012 21:03
Чесно кажучи, шановні колеги, оце прочитала цю всю дискусію і скажу наступне: я всеодно за Тимошенка, бо жоден із його опонентів ніколи не робив і не зробить нічого для округу. А він працюватиме зі своїми виборцям всі 4 роки свого майбутнього депутатства. і про це яскраво свідчить та брошурка, перша сторінка якої відсканована і запропонована до огляду в тексті цією замовної і нічим не цікавої статті.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #28 Катерина 05.06.2012 20:52
Цитую Жаботин:
Цитую Катерина:
А у нас, у Попівці Смілянського району, медогляд безкоштовний проходив, організований фондом Тимошенка!!! Влучно сказано - папір все витримає, а допомога людям - це святе!

А де був цей фонд з його безкоштовним медоглядом хоча б рік тому? Чому усі стають такими меценатами напередодні виборів? Принципово не голосуватиму за Тимошенка, Семиногу і, тим більше, клоуна Савченка. Будь за кого, тільки не за них, тому що усі у перший день роботи нової Верховної ради побіжать у регіональну шуршу. Будь за кого, тільки не за них. Досить вже з мене цієї влади!


Якщо ви з Жаботина, то згадайте, хто перший дав гроші на газ у селі! А теперішня влада досі газогон не введе в експлуатацію!!! не плюйте в колодязь!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #27 Не безкоштовний 03.06.2012 13:03
Цитую Nazar Obidzinski:
Шановний виборець.

Якщо я проголосую за бідного патріота чи проросійського чи проукраїнського , це не значить, що я отримаю депутата, який зможе про мене піклуватися.Є кандидати, які агітують за себе гречкою, інші словами, але одягають шаровари та бриля, є й такі що рвуть сорочку на пузі, доказуючи, що він земляк( а його друзі латифундисти)Ін ші бахваляться своєю поезією, але ж це конкурс поетів. Нам потрібна людина, яка спроможна організувати виробництвоі поліпшити наше життя та наших дітей. Наразі козирно виглядають поети, журналісти, майстри патріотичного слова, але доречного у них запитати звідки вони беруть гроші для книжок та анлітичних опусів, ІТОДІ СТАНЕ ЗРОЗУМІЛО,КУДИ ВОНИ ХИЛЯТЬ ТА за КОГО цвірінчять.Не тільки ми тупі, але й голодні поети.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100