реклама
Sucurity Police

реклама

Від душі «подуркувати», «помірятися» найкреативнійшим дизайном спального костюму, позмагатися за звання найкращого «подушкового» бійця черкащанам запропонували ді-джеї чорно-білого радіо. Днями містом «прокотився» колисковий флешмоб.

DSC_7306

16:30. Площа Богдана Хмельницького. Прихильники радіо «ДАЛМАТИН» в очікуванні сигналу. Посеред майдану з’являється хлопчина в чорно-білому капелюсі. Лунає колискова. Вальс. Замість партнера у танці пурхає м’яка подушка. Далі справжні спальні баталії.

DSC_7311

-Такі враження нереальні, такий адреналін. Вийшло просто супер, не знаю, як кому, а мені сподобалося, - розповідає ді-джей чорно-білого радіо Євгенія Левіна.

DSC_7317

Колисковий флешмоб завершився рукостисканням на знак того, що у святковому «батлі» перемогла дружба та симпатія до радіо «ДАЛМАТИН». Найактивніших бійців подушками організатори дійства нагородили подарунками від генерального партнера свята – компанії «Венето».

DSC_7319

Нагадаємо, що захід відбувся у межах святкування Дня радіо та телебачення, під час якого творці «101 ДАЛМАТИН» вирішили «забити» на роботу та провести марафон «50 годин сну і відпочинку».

DSC_7343 

DSC_7346

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100