moscal1 Якщо ми будемо в опозиції виставляти кандидатів одне проти одного, то виграє представник влади. А ми всі програємо, пересваримось, переб’ємося, пообливаємо одне одного брудом і помиями. Але все буде залежати від того, які будуть округи.


 moscal
Сьогодні всі партії орієнтуються на те, які були округи по мажоритарці 2002 року. Але це неправильне орієнтування, тому що сьогодні влада шукає на кожен округ кандидата і під нього буде нарізати округи. Обласна державна адміністрація спочатку узгодить це з Секретаріатом Президента, а потім подасть до Центральної виборчої комісії. І там проголосують за те, що буде затверджено в Секретаріаті Президента. І може вийти так, що ми готуємо людину під один округ, а йому з того округу залишиться 10 чи 20 відсотків.

Сьогодні від влади буде визначатися конкретний кандидат, і будуть дивитися, де він може перемогти. Так округ можуть робити і напівмісяцем і напівсонцем, і вздовж і впоперек. Губернатор буде приміряти: якщо в тому чи іншому районі їхній кандидат не має підтримки, то того району затягнуть лише маленьку смужку. Он, як Чилі на карті. А інший район візьмуть цілим. Ми людині скажемо, що по такому округу «Фронт змін» виставляє кандидата… А де він, той округ? Щоб ми потім не опинилися в якомусь ніякому становищі.  Хай вони оголосять, як вони нарізали округи, тоді ми будемо з опозиційними силами дивитися, хто йтиме. Потрібно буде визначитися по Черкасах, то можна буде найняти незалежну соціологічну фірму, і хай вона аналізує. Бо думка обласних організацій може бути суб’єктивною.

Тому сьогодні назвати конкретні прізвища не готові ні я, ні центральний штаб жодної опозиційної партії. Всі чекають, що нам придумає влада, а підступність влади не знає меж…

Геннадій Москаль, народний депутат України, перший заступник голови комітету Верховної ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією

*коментар під час прес-конференції у Черкасах

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 О.ЧУПРИНА 25.02.2012 00:06
Г.Москаль:"... .Але все буде залежати від того,які будуть округи". Хочеться думати,що це помилка редакції. В іншому випадку це програмування поразки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Детектор 22.02.2012 12:49
Правду сказав Москаль. Тільки округи нарізатимуть не під конкретних людей, а під "чіста канкрєтних"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 СЛАВА ИЗ ЧИГИРИНА 21.02.2012 13:40
Все логично.Но ведь "Батькивщина" уже побежала впереди паровоза.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100