Хтось каже, що я йду в опозицію. Ні! По-перше, тому що її нема на Черкащині, нема. І щоб я бігав з прапором? Ой Господи! Та й у Києві її нема. Усі вони навіть не за президентство боряться, а за газ, за трубу.

Я відверто говорю: треба прибрати років на сім усі органи влади і припинити оці ігри з виборами, щоб не смішити народ. Тоді буде якийсь результат!

Зараз триває будівництво біля РАЦСу. Питаю: «Хто будує?» Відповідають, що один із головних опозиціонерів – Микола Семенович Овчаренко. Тоді я кажу: «Може, й мені піти в опозицію, може, й мені щось дадуть учудить?»

Хороша в нас опозиція! Ті – за владу і ті – за владу. Ніхто між собою не перегризеться за особисте. Тому поки це триватиме, не буде нічого. Я про це вже сміливо можу говорити: мені вже посад не треба, я своє відслужив. Мені вистачить.

Володимир Лук’янець, генеральний директор холдингу «АгроЗлатодар», депутат Черкаської обласної ради

* з виступу на прес-конференції 20 червня

реклама

Коментарі  

 
+1 #10 Оксана Колісник 26.06.2012 00:06
Цитую Wertuu:
Оксано,можливо не варто так.
Є нормальний польський досвід.
Треба тупо брати його...
От я проти того "тупо". В даному випадку здійснити люстрацію за політичними ознаками, як у Польщі, не вдасться. Ну хто буде люструвати: колишній інструктор якогось "горкома партії" 35-го секретаря яеогось "горкома комсомола"? Ви ж гляньте - потри "Спасибі РУХу за розруху" в усіх владних кріслах сидять або колишні компартійці, або "комса".Ну єще люди з успадкованим геном пристосуванства - один з них маньячить і світиться в черкаському політичному небі, або ж ті, хто не витримали тягаря спокуси і стали отими "голумами", як персонаж "Володаря перстня". До речі, один такий шароко відомий у вузьких політичних колах Черкас випадок і зовнішньо йому відповідає. Тому люструвати треба за іншою ознакою - функціональною. Але те, що люструвати треба - без сумніву!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #9 Фелікс 25.06.2012 23:17
ХА-ХА-ХА!!! ХТО Б МИЧАВ, А ХТО Б І ПРОМОВЧАВ... ЧОМУ Ж НЕ РОБИВ ТАКІ ЗАЯВИ , КОЛИ БУВ ПРИ ВЛАДІ???!!! ПОКЛАДИ ЗАРАЗ ДЕПУТАТСЬКИЙ ЗНАЧОК В ЗНАК ПРОТЕСТУ ПРОТИ ТАКОЇ ВЛАДИ!!! СЛАБО !!! РОЗУМНИЙ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #8 черкасець 24.06.2012 12:14
пане Лукянець, вам вже ніхто не повіре. За що і навіщо? ви самі чиппляєтесь за владу. що Ви зробили для пересічної людини - без користі...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #7 Wertuu 23.06.2012 11:01
Оксано,можливо не варто так.
Є нормальний польський досвід.
Треба тупо брати його на озброєння і буде результат.
Так не візьмуть!
Навіщо,ім і так живеться як при комунізмі.
Гнитимемо й далі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 О.ЧУПРИНА 22.06.2012 17:36
Цитую Бойскаут:
та який він аграрій?

Аграрій нормальний.Хочете повчитися? Можемо скласти протекцію.Але вступний екзамен буде тяжкий.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Бойскаут 22.06.2012 11:10
та який він аграрій?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 О.ЧУПРИНА 21.06.2012 23:55
Цей жарт в стилі Лукіча,але в ньому дійсно є логіка.Якщо цих менеджерів від влади не замінити,тоді вже краще нехай буде повна анархія.Гірше не буде!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Гость 21.06.2012 23:33
Не отслужил, а набрался.
И тебя так же к власти допускать нельзя, как самодура.
А мораторий необходимо сделать для всех ранее выбиравшихся депутатов,полит иков и администраторов .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Серега 21.06.2012 14:40
в точку. Аж дух захопило
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Оксана Колісник 21.06.2012 11:09
Навпаки, їх треба міняти щороку. Аби був запит на кадри. А то сидять в одних і тих же ж кріслах по 20 років, а потім: "Нема кому". Потрібна функціональна люстрація - не більше 3-х термінів на виборних посадах, причому різних типів і рад різних рівнів, не більше 3-х років на одній посаді у виконавчих органах влади. Далі атестація, підвищення, новий конкурс в інший підрозділ. Крутити і трусити (так і згадується білоруський "бацька" з його "пєратрахіванієм ") треба всю цю управлінську шатію-братію, аби обтиралася та притиралася до потреба суспілства.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100