Дорогі друзі! Я хочу оголосити про своє рішення не брати участь у парламентських виборах. Для мене на сьогодні це єдине правильне рішення.

Вибори представника міста Черкаси у Верховній Раді України перетворились на боротьбу брудних технологій. Неправда, яку озвучують мої політичні опоненти викривляють реальний стан справ. Дискусія йде не навколо того, як вирішити ключові питання Черкащини, а навколо вигаданих проблем. Нажаль більшість моїх опонентів керується виключно приватними інтересами. Я не стану брати участь у брудних іграх, які перетворюють вибори на боротьбу без правил із кандидатом, якого підтримують десятки тисяч черкащан та підприємством, від якого залежить життя міста – Черкаським «Азотом».

Я дякую кожному з Вас за підтримку, і впевнена, що Ви зрозумієте моє рішення. Не потрібна перемога будь якою ціною, якщо йде війна на знищення, якщо тебе і твоїх виборців примушують втрачати обличчя.

Я не іду на вибори, але головне не змінюється. Я залишаюсь з містом і з заводом «Азот». І хочу запевнити черкащан, що Черкаський Азот, був і залишається центром економічного розвитку регіону. Центром прийняття найважливіших рішень. Майбутнє за тими, хто робить реальну роботу, від якої залежить розвиток міста та достаток людей. Тому майбутнє на нами!

Валентина Жуковська, почесний президент ПАТ «Азот»

* передрук зі сторінки Валентини Жуковської у Facebook

реклама

Коментарі  

 
+1 #30 виборець 16.11.2013 10:00
Молодець,Валент ино. Нам таких депутатів - заброд не треба. Думай про Черкаси.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #29 ЛюбиБожеПравду 15.11.2013 12:36
Цитую 123:
Все. Не видать Черкассам троллейбусов! :cry:

ЦЕ козирі на мерські вибори, як що не згниютю до того часу на Азоті.......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #28 Vera 15.11.2013 12:24
Цитую О.ЧУПРИНА:
Рішення реально мислячої людини.

Це Жуковська - мисляча людина?! Люди, окститесь!Вы что, реально думаете, это ее решение? да она без Фирташа и в туалет не сходит! как он сказал, так она и "решила"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #27 Умора 14.11.2013 23:40
а чего сразу в мэры, может тёте губернаторство пообещали... :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #26 Земляк 14.11.2013 21:35
Рішення гідне поваги. Бо змагатися з деякими кандидатами-дикунами
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #25 Loki 14.11.2013 20:27
)) Ах, если бы мир был устроен так просто! То мона было бы утверждать, что устами "ирина"- "что теперь скажите о "підкупі виборців",который проводила Жу..жа ? быть может это был Бу..й(просто маскировался)?", глаголит "олень" -"це ж треба бути божевільним, щоб, не беручи участь у виборах, купувати голоси")) Но мы то знаем, шо ведь ещё алхимики открыли то, что макромир устроен куда сложнее! Будем посмотреть, шо скажет на это "Микола Миколайович" вернувшись со статьи о борьбе нырочников за свои права. Время, нервы и "клоны" покажут, какие времена уготованны черкащанам их властями. Каким "запахом копчёной селёдки" будут они путать свои следы и намерения?)). Когда всё так гладко - это тревожный сигнал)). Может и пора? уже жителям славного города сами себе сказать-"Черкащане- будьте бдительны! Не позвольте в очередной раз "пролетарию" победить "агрария"")). Жаль! Но крестьянская смекалка украинских хлеборобов убита в 1933 году! " Порвалась дней связующая нить..."© Не обманитесь!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #24 Черкасець 14.11.2013 17:54
Цитую ирина:
где там lohi @ криваловские "бичи"? что теперь скажите о "підкупі виборців",который проводила Жу..жа ? быть может это был Бу..й(просто маскировался)?


Зачекайте, списки невдовзі знадобляться на виборах мера. стільки грошей, скільки було вбухано у виборчу кампанію, депутат не відшкодує, а от мер ще й примножить. звичайний розрахунок та рішення партії.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #23 Дід Трохим 14.11.2013 17:26
Пам’ятаєте виставу "Фараони"? Ото й я не здивуюся, як на виборах мера черкаські жіночки просто із вредності візьмуть і проголосують за таку ж жінку. І цього вистачить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-24 #22 Микола 14.11.2013 16:43
Поплавський виграє!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #21 Loki 14.11.2013 16:28
-"Хі-хі!"© )).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100