335653061_247533877624308_5101811340437525906_n Привіт. Я сімейний фотограф. Саме цей напрям у фотографії для мене не випадковий. Я підсвідомо до цього прийшла і свідомо продовжую рухатися в цьому напрямку. Для мене сім'я завжди була головною темою і також болючою темою.

Маленькою дівчинкою я втратила сім'ю і залишилася без батьків. Тому найголовнішою моєю мрією була не класна професія чи об'їхати весь світ, а... ви вже здогадалися. Вже рік моя власна сім'я живе на відстані 2000 кілометрів. Мій чоловік, а тато Ореста боронить Схід України, відстоюючи цілісність нашої держави.

За цей рік ми бачилися 15 днів. Кожен ранок починається з "привіт, як ти?" і після відповіді можна починати день. А ті 15 днів разом ми прожили в тихому щасті.

Не буду лукавити, до останнього року ми не всі дні, прожиті разом, цінували як належне, але обіцяємо собі виправитися і не упустити шанс прожити в радості до старості.

Я обіцяю, що буду менше нервуватися через дрібниці. Знаю, ти хочеш проводити більше часу разом. Ми будемо радіти досягненням нашого сина і можливо,.. у нього з'явиться братик чи сестричка, як він мріє, щоб поставити двоповерхове ліжко і на правах старшого брата, спатиме нагорі...

Ми обов'язково Переможемо! І в першу чергу свої страхи. Ми будемо запам'ятовувати всі життєві, знакові і кумедні моменти... А я... сфотографую їх, щоб потім надсилати тобі аби розрадити в хвилину туги. Я хочу робити більше цих картинок з життя, щоб потім обійнявшись перед великим екраном чи краще гортаючи альбоми, подорожувати в наше минуле і згадувати які ми були смішні.

Цінувати те, що маємо

Наталія Щепак, фотографиня

*допис з «instagram»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Фотографиня Наталія Щепак: «Домашня зйомка має бути в кожного хоча б одна»

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Заколупали! 15.03.2023 20:12
Фотографиня? Зовсім подуріли! Фотогерцогиня звучить краще :D :lol: :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100