70699657_2961592713915176_1854633794003271680_o Не хотів виносити ситуацію в партійній організації на загал. Але ознайомився із словами Голови партії про те, що за своє звільнення я взяв трошки готівки (Олеже Ярославовичу, Вам же не ламали сторінку у фейсбуці вчора?) і вирішив дещо прояснити.

Я бачив, як партія прощалася з десятками, якщо не сотнями «негідників». Принаймні так називала партійна верхівка людей, які йшли, бо їм не подобались вчинки декого з партійців, на численних зустрічах. Натомість я бачив, як у партії лишались справжні негідники. І в мене не вистачило духу хоча б раз звернути на це увагу публічно. Аж поки це не зачепило мене особисто. Вчора я став таким же «негідником». Так вважає Голова партії, якій я подарував 8 років свого життя. Негідником я став не через те, що вкрав, збрехав чи втік, а через те, що написав заяву на звільнення, не попередивши партійне керівництво, і не дав шансу вчергове пошантажувати «партнерів». (Олеже Ярославовичу, не моя вина, що керівник обласного осередку ще два місяці тому не повідомив Вас, що я вже писав таку заяву, але дослухався до слів міського голови Черкас і відкликав її).

Про причини звільнення я теж напишу, адже керівництво партії нічого не знає))) з того, що відбувається в місті. Отже чому я написав заяву на звільнення два місяці тому:

1). Необхідність голосувати за об'єднання КП «Будівельник» і КП «Центральний стадіон», бо треба покарати керівницю спорткомплексу за її небажання плазувати;

2). Заборона голосувати за пільгу «Амброс хабу» по оренді. Адже потрібно було, щоб Білецький дзвонив Тягнибоку особисто і був винен послугу. В попередні роки так і було.

3). Абсолютно нерозумні рішення на зразок листівок до ювілеїв містянам, об'єднання спортивних шкіл чи ще якоїсь «дічі», яка за два роки перетворила 8% партійного рейтингу у 0,8%.

4). Культ особи керівника обласного осередку, який умудрився за два роки пересваритися з усіма спеціалістами (і якщо, до прикладу, з Наталією Джуган це було нескладно зробити з огляду на її склад характеру, то вивести з себе того ж Олега Стадника треба було зуміти) і добитися 100% ненависті в стінах міського виконавчого комітету. Це не через його боротьбу – він ні проти чого не боровся, це через патологічне бажання знаходити слабших і публічно їх принижувати.

Так от тоді, два місяці тому, я лишився, бо отримав високе право не голосувати за цю «діч».

Проте пройшло зовсім мало часу і в нас нові історії.

1). В 2014 році одну з голів РДА від «Свободи» змусили звільнитись з посади і виключили з партії за те, що вона отримала свої 10 соток. З того часу багато що змінилось в партії певно. Про квартиру поперед 130 інвалідів-учасників АТО багато не писатиму.

2). Безглузда розробка програми «Безпечне місто» через Департамент освіти. Мало того що це секс жаби з гадюкою, то пошкодуйте хоч Воронова, який, здійснивши проплати за ці роботи, заїде на СІЗО. Разом з новим «уповноваженим» по закупівлях. Теж членом партії.

3). Шантаж Артура Савіна. Нинішній керівник департаменту архітектури наробив багато херні. І ще більше її наробить, але те, що відбувається нині – банальна помста і зведення особистих рахунків.

4). Через позицію керівника обласної організації працівники-тролейбусники два місяці не отримували заробітну плату. Вчора ж Олег Ярославович написав, що неголосування за бюджет – це було партійне завдання. Тобто через інтереси партії ВО «Свобода» заробітну плату за квітень тролейбусники отримають в кінці червня.

Мені соромно за всі ці речі. А ще більш соромно за ті речі, які я робив «за партійним дорученням».

Я виходжу з партії ВО «Свобода». Не зробив цього відразу, бо все літав в рожевих хмарках, що хоч своїм демаршем зверну увагу керівництва партії на проблеми обласного осередку. Виявилось, Голова партії про все знає. І його все влаштовує.

Олеже Ярославовичу, Ви це все читаєте тут, бо обізвали мене зрадником, який за цю зраду взяв гроші. Ви мене принизили. Ви не знайшли часу зателефонувати (хто я такий, у партії в кожному обласному центрі по секретарю міської ради, щоб кожному дзвонити) і запитати, в чому проблеми. Більш того, не дзвонив мені і Андрій Мохник. Тож не кажіть неправду, що він мені телефонував, а я не брав слухавку з переляку.

Тож до того часу, поки партійні керівники різного рангу будуть мене оббріхувати, не важливо, назагал чи в повідомленнях одній особі, я буду діставати «брудну білизну».

Я не виходив з партії і нічого не коментував, щоб не нашкодити. Проте саме Ви, Голова партії, почали мене оббріхувати. Після цього допису рахунок 1-1. За кожне слово неправди в мій бік я забиватиму «голи» у відповідь. Тож поки рахунок нічийний – спиніться, інакше я виграю цю партію.

Маю честь.

Ярослав Нищик, секретар Черкаскої міськради в 2018-2020 роках

* Допис у фейсбуці.

реклама

Коментарі  

 
+1 #18 Местный 18.06.2020 05:29
Черкаси як Черкаси. Не хочете бандюків, то отримайте СВОЛОТУ. Хрен не слаще редьки
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #17 Піночет 15.06.2020 10:34
А якщо Ботнар Нищику в нос дасть? :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #16 папа 14.06.2020 22:10
ох и хитруля))) Все все поняли... Аля-патриот, как там питейное заведение в селе билозерском?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #15 Виссарионович 14.06.2020 19:02
Всё равно многие помнят ныщика, где он на фотографиях зигует .Пусть хоть триста раз выходит со "свободы "
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #14 Партій НЕМАЄ 14.06.2020 17:55
На жаль партії у нас відсутні -допоки плавають організовані партійні групи крапка.
Учитывая приближение местных выборов и сегодняшний нулевой рейтинг “Свободы” больше похоже на бегство крысы с тонущего корабля. Помниться, со своей предыдущей партии “УДАР” Нищик вышел тоже не по идейным соображениям, а по финансовым.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #13 Дід Панас 14.06.2020 15:22
То може розкаже правду і про яйце СВОЛОТИ за 200 000 гривень?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #12 вірус 14.06.2020 13:54
позитивний результат карантину:в банці таракани почали мочити один одного. І це тільки 0,5 літра. А що буде в трилітровій?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #11 В. Белий 14.06.2020 12:28
Нищик , як справжній патріот, що проліз до влади під прапораими свободи, повернув всі зарплати , премії і джип в дитячий фонд. Тепер сміятись.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #10 Обдурений лох 14.06.2020 10:42
Плідною була праця на благо міста. За чотири роки із напівбомжа став власником квартири, шикарного авто, заміського будинку (це те, що на виду), від'ївся, прибарахлився. Тепер можна видавати себе за білого і пухнатого. Отримає розрахунок з круглою трьохзначною сумою і піде на заробітки в іншу партію. І все це під патріотичними гаслами і у вишитій сорочці. Отакі нині патріоти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #9 Вступить в любую партию 14.06.2020 10:27
Так же легко как и в остальное. Если под ноги не смотреть. Запах на всю оставшуюся жизнь. Не отмыться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100