Людей не почули…

Як ходили, так напевно і ходитимуть темними вулицями і по бездоріжжю жителі мікрорайону «Луначарський». Висновок зробив з інформації, яка була розміщена на сайті мерії. Зокрема там сказано, що «Виконавчий комітет виділив 3,3 мільйони гривень субвенції обласному бюджету на співфінансування будівництва у Черкасах обласного перинатального центру. Кошти перерозподілили із будівництва вулиці Менделєєва».

Я ні в якому разі не виступаю проти поліпшення медичної галузі області. Однак, наскільки мені відомо, кошти, які забрали з ремонту доріг – нічим особливим не зарадять майбутньому перинатального центру. Адже потреба – близько 70 мільйонів.

Нагадаю, тема ремонту дороги від вулиці Менделєєва до Ярослава Галана розпочата ще у 2010 році. Я отримав масу звернень від жителів двох мікрорайонів: Соснівки і Луначарки. Усі прохали нове освітлення, тротуари, якісну дорогу. Адже щодня цим шляхом, через ліс місцеві йдуть на роботу, і повертаються увечері по темноті додому.

 

Торік нас почули, розпочали паперову підготовку. Зараз для мене залишається дуже дивним, для чого жителі збирали підписи, мерія витрачала час на підготовку ескізів проектної документації, які я сам бачив. Залишалось питання із кабелями високої напруги, зі сполученням вулиці Смаглія та Ярослава Галана, щоб не зашкодити насадженням і зробити рух транспорту комфортним.

Наголошу, що у цій частині міста неодноразово траплялись напади на жінок, і місцеві називають цю дорогу «чорним шляхом». Але альтернатива відсутня, тому вони вимушені ходити лісом.

Прикро і соромно, що знехтували думкою громади великої частини міста.

Руслан Зоря, голова комітету самоорганізації населення «Луначарський»

* передрук з персональної сторінки у Фейсбуці

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100