«Немає ціннішого, ніж те, що оточує тебе щодня!» ( місцями сили, слави, душевної гармонії і абсолютної любові).

На Землі є величезна кількість прекрасних  місць,  до яких прагнуть приїхати сотні тисяч «голодних» до нових вражень туристів. І  кожний мандрівник має свою особисту мету.Неважлива причина народження ідеї  відпочинку -  головне отримати від нього максимальне задоволення. Калейдоскоп  спогадів  і  на підтвердження декілька десятків фоток туриста  - це все, що скоро залишиться  в його  минулому. Окремо хочу наголосити на невеличких мінусах такого відпочинку:  мандри на значні відстані або в інші країни середнньостатистична людина може дозволити собі лише іноді і на деякий час. До того ж, минає декілька тижнів і ефект від подібного заходу швидко сходить  на нівець.

Я ж пропоную для черкащан і гостей міста свій альтернативний і унікальний  туристичний маршрут вихідного дня місцями сили, слави, душевної гармонії і абсолютної любові. Універсальність та  іноваційність моєї пропозиції полягає в тому, що бажаючі мають можливість здійснювати цей тур за індивідуальним маршрутом та на вибір: пішки, на велосипеді, авто і громадському транспорті, отримуючи щоразу нові враження  та надзвичайно яскраві емоції.

Рушаючи в цю інтригуючу і самопізнавальну подорож обов’язково запитайте себе: чи вважаєте ви  цінним те, що завжди знаходиться поруч із вами і як воно впливає (або не впливає) на зміст і якість  вашого життя?

По особливому люблю своє місто і відчуваю щодня  його щиру і взаємну любов до мене. Адже воно живе і має свою власну Велику  Душу, яка радіє і болить, в залежності від того, якими є ми -  її клітинки - пересічні мешканці Черкас. Мрію і вірю, що пройде зовсім мало часу і місто обов’язково набуде статусу  туристичної Мекки. Черкаси оздоровлюють, надихають і заряджають життєдайною енергією щодня!

Ласкаво просимо в надзвичайно цікаву і корисну мандрівку по Черкасам!

Якщо у вас є бажання провести незабутній романтичний вечір із коханою людиною, родиною чи друзями та зарядитися  позитивною енергією і гарним настроєм від Дніпрових хвиль, чистого повітря і безкрайого небосхилу – пропоную прийти на  набережну  в районі мікрорайону «Митниця».  Тут унікальне місце зустрічі потужних Світових стихій, які здатні робити справжні чудеса! Черкасці давненько подейкують про те, що варто розповісти на воду та вітер про свої негаразди і дивлячись в зоряне небо щиро проговорити свою мрію – і все в житті зміниться на краще, а бажане зовсім скоро втілиться в реальність. Не вірите? Спробуйте і ви обов’язково переконаєтесь у правдивості цієї притчі.

Набережна

Набережна


Бувають моменти, коли серце стискає думка від питання про сенс  власного існування і місію -  що залишимо  після себе прийдешнім поколінням? В такі хвилини ноги самі йдуть до Пагорба Слави. Спочатку проходимо повз невеличку церкву, яка мов символ Віри, нагадує про швидкоплинність життя і його вічні  цінності. І от ми тут. Лише стукіт наших сердець порушує глибоку тишу місця Пам’яті і Слави. Здається, що  нікого крім нас немає поруч. Але насправді це не так -  десь на енергетичному рівні відчуваємо невидиму присутність воїнів - героїв, які  назавжди залишились тут, захищаючи наше майбутнє. Вічна їм  пам’ять і низький уклін… Складається враження, що в  такі хвилини наші душі активно контактують -  між ними відбувається  особливий і важливий діалог, в результаті якого народжуються  довгоочікувані відповіді на споконвічні людські питання. Це унікальне місце завжди  дарує  нам безцінні моменти зустрічі з Вселенською Істиною. Не вірите? Спробуйте! І ви обов’язково переконаєтеся  у правдивості моїх слів.
Пагорб Слави. Фото Сергія Криниці

Пагорб Слави. Фото Сергія Криниці


Справжнє кохання – це те, що дарує бажання жити і творити, насолоджуючись неповторністю і незабутністю кожної хвилинки цього прекрасного почуття. А якщо серця посварились і  вимагають термінової реанімації? Вам не потрібна швидка допомога! Хутчіше до цілющого музичного фонтану, який розташований в сквері для відпочинку за Черкаською обласною адміністрацією. Це місце побачень, примирень, віри, надії і любові.  Недарма тут із року в рік  відбуваються  тематичні фестивалі, виставки, концерти та інші цікаві заходи. Завжди лунає прекрасна музика і дзвінкий дитячий сміх. Насолоджуючись комфортною та затишною  атмосферою  відпочивають  майбутні мами  і люди похилого віку.  А наречені вважають його символічним. За черкаською легендою на ту пару, яка сфотографувалася на фоні чарівного музичного фонтану і побачила потім на світлині веселку  - очікує довге і щасливе життя!  Не вірите? Спробуйте! І ви обов’язково переконаєтесь  у правдивості  і цієї розповіді.
Сквер з муз. фонтаном

Сквер з муз. фонтаном


Кожен із нас прагне бути досконалим та гармонійним. Але бувають періоди, коли оточуючі говорять про нас: « Ну, неначе озвірину об’ївся!». Не варто ображатися, або одразу  бігти до лікаря чи психотерапевта. Існує більш ефективний спосіб лікування. Мерщій  йдіть на прогулянку в Черкаський зоопарк! Відчуйте себе тваринкою і дайте повну  волю  фантазії : подратуйте лева, поміряйтеся силою із пітоном, привітайтеся за лапу із ведмедем … – і усе, як рукою зніме. Увага!Наполегливо раджу перед тим, як скористатися моїми «слушними» порадами,попередити керівництво зоопарку про індивідуальний  план ваших дій J Слід зауважити, що максимальний зоопсихотерапевтичний ефект досягається лише тоді, коли ви, завдяки приємному і корисному спілкуванню із братами нашими меншими, відчуєте повну гармонію  і єдність із собою і оточуючим світом. Гарантую, що замість агресії і негативу  у ваше життя нарешті прийдуть мир та душевний спокій. Не вірите? Спробуйте! І ви обов’язково переконаєтесь у дієвості цього рецепту.
Зоопарк

Зоопарк


Якщо ви фізично і психологічно знесилені, не маєте  настрою і все навкруги лише пригнічує  – завітайте в зелене серце нашого міста. На вас чекає насолода від  свіжого лісового повітря, щебету пташок, потужної лікувальної енергетики кремезних дубів і височенних сосен, щасливі посмішки людей і народження довгоочікуваного натхнення здійснити те, про що раніше лише мріяли. Ця затишна і доброзичлива атмосфера казкового лісу  поступово  розмалює  ваше життя яскравими  фарбами і подарує яскраві емоції, нові думки  і теплі  спогади на все подальше життя. У парку «Ювілейному»  людно в будь-яку пору року  із самого ранку  до пізньої ночі. Зелене серце нашого міста розтягнулося на декілька кілометрів  вздовж річки Дніпро і знаходиться в мікрорайоні з влучною назвою «Благовісний». Казковий і таємничий  ліс (значна  площа природоохоронних земель) притягує до себе, мов магнітом, не тільки черкасців, а й гостей міста. Тут відчувається особливий пульс життя і потужна життєдайна енергія матінки–природи. Це справжній епіцентр культурно-масових заходів: фестивалі, конкурси, змагання, тематичні вечори, концерти, виїзні  весільні церемонії, зустрічі випускників, дні народження, побачення, ділові перемовини та інше. Парк, який постійно поповнюється новим різноманіттям: дитячі майданчики та  атракціони для різних вікових категорій відвідувачів, спортивні  тренажери, кафе, історично-культурні пам’ятки, сучасні скульптури, каскад надзвичайно красивих озер, міст і дерево «Кохання», літній кінотеатр ( концертний зал) та багато іншого надзвичайно цікавого і популярного.  Не вірите? Завітайте! І ви обов’язково переконаєтеся в усьому на власні очі!
Парк Ювілейний

Парк Ювілейний


Іноді, в перегонах за чимось примарним і тимчасовим  ми  непомітно втрачаємо вічне і безцінне. Зовнішній світ – це дзеркальне відображення внутрішнього світу людини.  Лише постійна увага до того, що  нас щоденно оточує і глибокий аналіз власного буття може змінити абсолютно все на краще! Любіть життя і воно вам обов’язково відповість взаємністю.

Рушайте мандрувати  по Черкасам – і  відчувайте справжню насолоду від кожної хвилинки вашого відпочинку!

реклама

Коментарі  

 
+4 #40 Богдан 29.03.2012 16:19
Алексу і Южаніну... Панове, заспокойтесь!.. Ви сильно помиляєтесь... я не злодій, шапка в мене ціла, в конкурсі участі не приймаю... Не потрібно до бестями перекручувати суть моїх претензій до Валентини... вона дуже проста - чесність в змаганні, а не накрутка голосів з допомогою найнятого програміста... Ось і все!!.. Ви це хоч здатні уяснити й зрозуміти? Як вам ще пояснювати?.. І політика тут ні до чого... це погана звичка - говорити не по суті, а переливати з пустого в порожнє...Доречі, я запропонував Валентині свій телефон, а ви пересмикуєте й мені його наязуєте,навіщо ??.. потреби в цьому немаю,повірте... І останнє. Посилати когось кудись - справа невдячна, бо можна й самому там опинтись... Вам хлопці це потрібно? Гадаю, що ні... Тож будьте благорозумними й не наривайтесь на грубощі у відповідь... я це теж можу робити, не сумнівайтесь сильно...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #39 Южане 28.03.2012 21:41
слушайте,если же вам всем тут так Че не нравяться...валите!уже достало,что только и делаете,что об.....аете всё на свете.власть.город.людей.за себя возьмитесь.сами украшайте город.
плачевно.из-за таких вот нытиков страна к чертям!
не так...В А Л И Т Е!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #38 Черкащанка 28.03.2012 17:14
Ужасно пустой репортаж...
Автор видимо ничего не знает о городе, раз не может заинтересовать....
8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #37 Андрей 28.03.2012 13:57
Нью-Васюки
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #36 Алекса 28.03.2012 13:08
Абзац, что с людьми жажда обладания мобилкой делает. Это я про Богдана. Да отдайте вы ему обе, пусть людина потішиться! :lol: Тех трех что у него есть наверное не хватает... Точно возникает подозрение что он сам и накрутил,теперь отмазывается " Да я ее не знаю.. и пр.!"
" На воре и шапка горит"? :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #35 Богдан 28.03.2012 09:20
Южаніну. Як люди вміють все перекручувати,ж ах!.. Валентину не знаю й ніколи не побачу, це мені не потрібно, живу на Волині... Конкурс закінчився і скажу правду - мій голос отримали всі учасники, умови дозволяли...Всі молодці і заслуговують на подяку хоча б за небайдужість до рідного краю, до України...Так, за конкурсом слідкуав уважно, а вчора особливо, бо було добре видно - творяться дива... Ще ранком у Валентини було 187 голосів, в обід - 193, а через дві години стало -1002... хто повірить, що таке можливе без сторонньої технічної допомоги??.. Якщо Савченко "переможе", то приз повинна ВІДДАТИ останньому учаснику... Так буде ЧЕСНО й СПРАВЕДЛИВО і тоді я повірю в її моральну порядність...Вона жінка розумна і ще зможе виграти не один конкурс, але хай це буде без накруток підкупленого спамера.Надіюсь - це вам ЗРОЗУМІЛО???..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #34 screambsf 28.03.2012 09:07
*** маршрут!!!Такой 300 000 Черкащан могли написать,пример но каждый его проходит каждый день, толку с него???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #33 Южане 27.03.2012 19:45
Богдан,вы явно самый большой поклонник этой странички,может вы и наставили голосов?!Или у вас явный интерес к Валентине.Так подробно следите за её рейтингом)
Люди.Будьте проще.Сами пишите про мобилку и так грызётесь за неё.В следующий раз сами приймите участие в конкурсе)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #32 Южане 27.03.2012 19:41
а почему это комменты все не ставят?
а знаете,вы бы вместо грязи тут,поддерживай те иных учасников!
и если у Валентины есть такая поддержка,то я за неё рада.
и думаю мобильник и ваши трындежи не стоят услуг спамера!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #31 ТУРИСТ 27.03.2012 18:58
КАКАЯ-ТО КОМПИЛЯЦИЯ КУСКОВ РЕКЛАМНИХ ПРОСПЕКТОВ. ЧТО,ПРО ЧТО, И ГЛАВНОЕ - ЗАЧЕМ?
НА КАКИХ *** ЄТО РАССЧИТАНО?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100