реклама

реклама

ПриватБанк радить черкасцям перейти на користування безконтактними технологіями та можливостями інтернет-банкінгу у період зростання захворюваності населення на грип, ГРВІ, кір, знизивши до мінімуму відвідування багатолюдних місць.

1510664993_a46fafb96e7d675fb299c8dda0e02c19

“Ми пропонуємо нашим клієнтам подбати про захист свого здоров’я та перейти на дистанційне банківське обслуговування, зменшивши до мінімуму кількість відвідувань відділень банку, - розповідає Сергій Литвин, керівник напрямку розвитку Черкаської філії ПриватБанку. - Майже усі банківські операції, зокрема оплата комунальних послуг та будь-яких рахунків (навіть за харчування у дитячих закладах), відправлення та отримання грошових переказів, оформлення страхування, оплата мобільного зв’язку, придбання квитків на потяг та замовлення таксі, здійснення покупок в інтернет-магазинах, замовлення їжі, тощо можна самостійно здійснити, не виходячи з дому. Варто лише скористатися послугами Інтернет-банку Приват24”.

В Приват24 клієнти можуть самостійно стежити за всіма операціями на своєму картковому рахунку та отримати повний звіт по всіх платежах за надані йому послуги, в тому числі - оплати за комунальні послуги. Крім того, здійснення платежів через систему Приват24 набагато зручніше, ніж традиційний спосіб оплати, так як не вимагає наявності ні розрахункових книжок, ні квитанцій.

“Не слід забувати і про той факт, що одним із джерел поширення вірусів та інфекцій можуть бути паперові гроші, - продовжує Сергій Литвин. - Тому ми і наголошуємо, забудьте про готівку та користуйтеся своїми пластиковими банківськими картками. Якщо Ваша картка з технологією безконтактного розрахунку PayPass, то для оплати покупки її навіть непотрібно передавати в руки касиру. Досить піднести картку до зчитувального пристрою на касі і покупка буде оплачена”.

Бережіть своє здоров'я і здоров'я своїх близьких, закликають в прес-службі компанії.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100