реклама

реклама

Кожні батьки безсумнівно турбуються про майбутнє своєї дитини. Усім нам хочеться, щоб дитина росла забезпеченою, вступила до престижного вишу, отримала гідну професію та змогла заробляти хороші гроші й жити в достатку. Це навіть не обговорюється.

preschool-children-playing-dress-up-clipart-1

Але як цього досягти? Можна, звичайно, відразу після народження дитини почати відкладати гроші «в панчоху», але це безперспективно й не приносить доходу. До того ж немає гарантії, що завтра не виникне бажання витратити всі заощадження на новий телефон, телевізор або зимову куртку.

Зараз дуже актуально накопичувати на глобальні речі. Адже всі ми знаємо, що з дорослішанням дитини збільшуються й витрати. Ні для кого не секрет, що за навчання в університеті потрібно платити не одну тисячу гривень на рік, а попереду ще весілля та купівля житла. Що сказати? Реалії життя.

З актуальним питанням про те, як накопичити на гідне майбутнє дитини, ми звернулися до керівника напрямку заощаджень Черкаської філії ПриватБанку Нелі Онищук.

“Своїм клієнтам ми радимо подумати про майбутнє своїх дітей уже сьогодні та накопичувати заощадження вже зараз, - говорить Неля Онищук. -  Для цього достатньо відкрити вклад і регулярно відкладати на нього частину свого доходу.”

Нелю, скажіть, от я мама, як я можу оформити вклад на свою дитину?

Усе дуже просто. Вам достатньо прийти в будь-яке відділення ПриватБанку один раз, а далі можна керувати дитячим вкладом через Інтернет. Для цього наш банк надає клієнтам дуже зручні дистанційні сервіси обслуговування (до речі, вони безкоштовні): інтернет-банк Приват24 (privat24.ua), мобільний додаток «Мої вклади» (pb.ua)

proforientatsiya

А що потрібно, щоб оформити вклад?

Оформити вклад на дитину можна з народження. Для оформлення потрібні ваш паспорт та ідентифікаційний код. З документів дитини потрібно взяти із собою оригінал свідоцтва про народження та ідентифікаційний код (можна отримати разом зі свідоцтвом про народження).

А у вас для дитячих накопичень якийсь спеціальний вклад?

У нас крутіше! Дитині можна відкрити вклад на будь-який строк і в будь-якій валюті. Вклад можна поповнювати в будь-який момент, а проценти щомісяця додаватимуться до суми вкладу (у банкірів це називається «капіталізація»). Такий варіант виплати процентів ми передбачили спеціально, щоб дитячі накопичення росли з кожним місяцем і збільшилися в кілька разів :)

А хто ж зможе розпоряджатися грошима на депозиті дитини?

До повноліття дитини здійснювати операції за вкладом можуть батьки (опікуни). А вже з 18 років дитина розпоряджається заощадженнями самостійно. Кошти завжди під контролем.

Хочу зауважити – накопичувати на майбутнє дітей потрібно вже зараз! Адже чим далі ми відкладаємо це питання, тим складніше накопичити потрібну суму. З нашими пропозиціями щодо розміщення заощаджень завжди можна ознайомитися на сайті ПриватБанку pb.ua/depozit, у Приват24 або спеціальному додатку для вкладників «Мої вклади».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100