реклама

реклама

Сезон відпусток, що ділить робочі питання на «до» та «після», у розпалі. І якщо черкащани точно знають де і як хочуть відпочити, то одне «грошове» питання не дає спокою багатьом. Залишити на час відпустки кошти вдома, довірити родичам чи знайти надійну схованку деінде?

Щоб відпочити без зайвих думок та з легким серцем, пропонуємо 2 надійні способи, якими користуються банкіри. За перший спосіб доведеться платити особисто, а за другий – банк сам платитиме вам.

Приват_19.07

Тож, спосіб перший - лишити цінності у банківській скриньці. У цьому випадку вартість оренди банківської скриньки залежить від її розміру комірки. Тобто, найменша скринька (приблизно пачка паперу А4) вартуватиме 570 грн на місяць, а найбільша (приблизно п’ять пачок паперу) - 1050 грн на місяць. Можлива й подобова оренда банківської скриньки. В такому разі, незалежно від фактичної кількості днів користування послугою, вартість складатиме 300 грн+9 грн/добу (вартість найменшої скриньки). Більш детальна інформація на сайті.

Другий спосіб «платять вам, а не ви» – розміщення грошей на депозиті строком на 1 місяць. Депозитна ставка у цьому випадку невисока, але надійність вкладу незаперечна. Тож, вклад строком на 1 місяць у гривні принесе 9%, а у доларі – 1%. Оформлення не потребує багато часу та папірців - 5 хвилин з менеджером, що проведе операцію по відкриттю вкладу, внесення готівки у касі без черги і все, ваші гроші повернуться до вас через місяць з невеликим поповненням.

ПриватБанк - найбільший учасник Фонду гарантування вкладників з моменту його заснування. А це великий плюс для всіх вкладників фінансової установи. У тому числі, банк залишається найбільшим донором Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, перерахувавши протягом року до фонду понад 1 млрд 385 млн грн.

За даними однієї з найбільших світових компаній в сфері ринкових досліджень GFK Group, 66,6% (на 01.04.2018) вкладників України довіряють свої заощадження саме ПриватБанку.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Граждане! 20.07.2018 07:43
Храните деньги в сберегательных банках. Если, конечно, они - банки, у вас ещё есть, после сезона консервации.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100