реклама

реклама

З 1 січня 2019 року в Україні вступила в дію реформа ринку електроенергії. Відтепер послуги з постачання електричної енергії буде надавати ТОВ "Черкасиенергозбут", а послуги з розподілу електричної енергії - ПАТ "Черкасиобленерго".

822163-scho-potribno-znati-pro-platu-za-svitlo

Аби попередити занепокоєння черкащан, що сплачують дані послуги через канали оплати ПриватБанку, повідомляємо, що у шаблонах оплати за електроенергію клієнтів банку особові рахунки змінено на діючі автоматично. Тож, одержувач  коштів від населення замінено на “Черкасиенергозбут”.  Зверніть увагу, що нові рахунки починаються на цифру 7 і мають 11 знаків.

Для нових клієнтів, що вперше здійснюють оплату через канали приймання платежів ПриватБанку, пошук одержувача платежу проводиться за назвою підприємства або за ЄДРПОУ.

Для юридичних осіб та ФОПів у Приват24 та інших каналах приймання платежу за електроенергію створено шаблон ТОВ “Черкасиенергозбут, ТОВ для юридичних споживачів та ФОП”.

При здійсненні платежу на даного отримувача необхідно ввести особовий рахунок, що починається з цифри “7” (перевірте на квитанції, що отримали). Для юросіб та ФОПів надається змога одразу оплатити за “універсальні послуги” або за “вільними цінами”.

Додатково звертаємо увагу клієнтів приватБанку - найвигіднішим каналом оплати послуги є Приват24, адже максимальна комісія там складає 3 грн.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+7 #2 ченчик 14.02.2019 20:23
От ідіоти, невже не зрозуміло, що прийдеться комісію платити вже за дві послуги- і хтось таки наживеться..................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Volodymyr Rebel 14.02.2019 17:50
Та пішли вони!...Хай між собою розьбираються,к ому,що і скільки,задовба ли вже!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100