реклама
Sucurity Police

реклама

Ринок мікрокредитування в Україні постійно розвивається і пропонує позичальникам вигідніші умови використання фінансових послуг. Позичити гроші можна на карту будь-якого банку або готівкою. Більшість МФО працюють цілодобово, заявки аналізує скорингова система. Головний плюс мікрокредитів - можливість отримати гроші онлайн на карту лише по 2м документам. Детальніше про послугу читайте далі.

money-549161_640

ОНЛАЙН ПОЗИКА ТА ЇЇ ОСОБЛИВОСТІ

Мікрокредит - це невеликий позику, який можна оформити відалено, на будь-які цілі. Досить вибрати мікрокредітну організацію, умови якої вас влаштовують, і оформити заявку. Щоб швидко перейти до умов передбачена зручна форма за сумою і термінами позики. Після натискання кнопки «Оформити» ви будете переадресовані на сторінку з анкетними даними. Внесіть всю інформацію про себе, уважно стежте за правильністю відомостей.

Якщо плануєте брати кредит на карту онлайн, верифікуйте її. Процедура проста, швидка і безпечна. Досить ввести платіжні дані картки і підтвердити їх правильність. На рахунку буде заморожена сума до кількох гривень, які потім повернуться назад. Заповнювати анкету і верифікувати карту досить один раз - при першому зверненні. Повторні заявки ви зможете подавати буквально за 20 секунд.

ХТО МОЖЕ ОФОРМИТИ ОНЛАЙН-ПОЗИКУ

Хоча б де кілька раз у житті майже кожен запитував себе де взяти кредит без відмови, коли опинився в скрутній ситуації ? У мікрофінансових компаній може взяти кожен громадянин України, якому виповнилося 18 років. Спочатку великі суми недоступні, але якщо ви будете своєчасно розраховуватися за зобов'язаннями, МФО збільшить ліміт. Можете постійно звертатися в одну компанію - так вам будуть запропоновані індивідуальні знижки, участь в програмі лояльності і економія.

Документа потрібно всього 2 - це паспорт і ІПН. Довідка про доходи не потрібна, офіційне працевлаштування МФО, на відміну від банків, не перевіряють. Контактні особи, які ви вказуєте в анкеті, є просто контактами для зв'язку - з поручителями вони нічого спільного не мають. Мікропозика доступна офіційно безробітним, студентам, домогосподаркам, пенсіонерам - тобто тим категоріям позичальників, які не можуть взяти позику в банку.

ПЛЮСИ СПІВРОБІТНИЦТВА З МФО

Фінансові продукти від МФО мають ряд переваг:

  • доступність - взяти кредит може кожен;
  • швидке оформлення - 5-60 хвилин, і гроші у вас;
  • відсутність необхідності чекати - відповідь по заявці ви отримаєте практично моментально;
  • оперативні виплати - гроші на карту надходять відразу після підписання договору онлайн.

Стандартна відсоткова ставка висока, але ви можете пошукати акції і заощадити. Багато МФО видають перші позики під 0% або зі значними знижками.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100