В Умані інспекція державного архітектурно-будівельного контролю оштрафувала паломника-хасида майже на 6 тисяч гривень, інформує news.online.ua.

Бергер Аврахам готувався до прийому паломників на Рош-га-Шана, побудував готель. Однак порушив будівельні норми, вилізши на територію сусідів.

Недобудований готель знаходиться на вулиці Пушкіна, 30, в районі паломництва хасидів. За словами сусідів, будівля розрахована на 200 паломників. Жодних погоджень з ними на будівництво закладу ніхто не робив.

– Ми звернулися в пожежну та будівельну інспекцію, – скаржиться уманчанин Борис Чукаль, у чию земельну ділянку врізалися забудовники. – Нам дали довідки: що паломник будує з порушеннями і що він дійсно врізався в нашу ділянку. Кажуть, щоб ми подали до суду, але всі знають, які суди в нашій країні.

Балкон готелю стоїть просто над будинком уманчан. Люди скаржаться, що під час святкування нового року прочани не прибирають, тому все сміття буде летіти на них.

– Я інвалід, майже нічого не бачу, – говорить Тетяна Чукаль. – Вийти з дому не зможу, тому що все буде летіти на мене: лушпиння соняшника, склянки від води і чаю. І я нікуди не втечу. Шумно постійно. Якби тут будувалася сім'я, це зовсім інше. А так 200 чоловік по сусідству – це важко.

Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю у Черкаській області дала забудовникам місяць на усунення порушень. Коли сусіди разом з журналістами захотіли поспілкуватися із забудовниками, в них полетіло каміння і поспілкуватися не вдалося.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 гонта 12.09.2012 14:04
Да, нема на них мого предка. А ми, правнуки погані...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Оксана Колісник 12.09.2012 09:55
Ні фіга собі! А де правоохоронні органи? Що значить: "полетіло каміння"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100