реклама

реклама

Майже всі із близько 23 тисяч паломників без пригод відбули з Умані, повідомляють у прес-службі обласної міліції.

Під час святкування хасидами нового року грубих порушень громадського порядку допущено не було.

Нагадаємо, що охорону громадського порядку забезпечували міліціонери Черкащини спільно з колегами з інших областей України та ізраїльськими поліцейськими.

Окрім них, безпосередню участь із забезпечення охорони громадського порядку брали члени громадських формувань. Координацію всіх дій з забезпечення охорони громадського порядку здійснювала робоча група працівників Міністерства внутрішніх справ.

Після завершення роботи на урочисте шикування зібрався зведений загін, працівники якого весь цей час забезпечували порядок і безпеку в місті Умань. Начальник УМВС України в Черкаській області генерал-майор міліції Валерій Володимирович Дерновий перед особовим складом зачитав наказ про заохочення правоохоронців, які брали участь у заході.

За сумлінне виконання службових обов'язків, виявлений при цьому професіоналізм та компетентність, забезпеченні безпеки дорожнього руху та охороні громадського порядку під час відзначення брацлавськими хасидами свята Рош-Га-Шана генерал-майор особисто вручив кращим працівникам грамоти, подяки та подарунки. Також чергові звання отримали міліціонери молодшого начальницького складу. Подякував за допомогу місту під час перебування тут брацлавських хасидів і міський голова Юрій Бодров, який вручив кращим правоохоронцям почесні грамоти.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100