реклама

реклама

Сьогодні кожну дитину в нашій країні сміливо можна назвати супергероєм. А особливо тих, кому в такому ранньому віці довелося зазирнути в очі війні. Аби підтримати дітей із числа внутрішньо переміщених осіб, які на сьогодні мешкають у Кам’янці, психологічна служба Кам’янського ліцею №1 спільно з ГО «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» організували заняття з елементами тренінгу «Кожна дитина – СУПЕРГЕРОЙ!».

Взяти участь у заході міг кожна дитина з числа внутрішньо переміщених осіб віком до 18 років. Для них практична психологиня Марина Холоденко підготувала чудові вправи ізотерапії, які допомагають дітворі пережити складні часи та покращити свій емоційний стан. Після плідної праці кожна дитина була нагороджена медаллю супергероя.

IMG_6082 (2)

До проведення заходу також долучилися працівники Кам’янської публічної бібліотеки – директорка Галина Степаненко та бібліотекарка Юлія Дмитрук. Вони презентували малечі добірку періодичних видань та книг, які можна знайти на полицях дитячого відділу бібліотеки. Окрім того, разом із бібліотекарями дітвора виготовила паперові вітрячки, які є своєрідним символом дитинства та гарно підіймають настрій.

День захисту дітей – це день розмови з дітьми про їхні свободи. І в цей день учасники заняття обговорили найважливіші дитячі права та отримали свій перший правознавчий паспорт. Цьому сприяла начальниця відділу Кам'янського бюро правової допомоги Ірина Токарь.

Немало щастя було на обличчі дітей і батьків і від подарунківі, які вони отримали у цей день. Це стало можливим завдяки небайдужості мецената події, активіста, громадського діяча, волотера Сергія Воронава. Саме від нього кожна дитина отримала ящик солодощів, набір вітамінів, засобів гігієни, сухофруктів та інших смаколиків. Окрім того, дітвора мала нагоду вибрати собі будь-яку іграшку, яка стане своєрідним оберегом  та допоможе черпати нові сили для подальших перемог.

Організатори, батьки та діти висловлюють Сергію Воронову щирі слова подяки за підтримку дітей у такий складний час та щедрі подарунки.

Давайте разом дбати про підростаюче покоління. Адже їм так необхідна наша увага, любов і підтримка!

Юрій РИБЧУК,

член ГО «Молодіжне об’єднання

Нове покоління Кам’янщини»

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100