Нещодавно Указом Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі ще двох черкащан посмертно нагороджено орденами «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). Указ було підписано 21 липня 2022 року.

ordeny-bogdana-hmelnyczkogo-i-za-muzhnist-photo_2022-04-16_09-48-03

* Герасимчук Марина Павлівна із 2017 року не вагаючись пішла захищати рідну Україну на Сході за контрактом. Старший бойовий медик роти вогневої підтримки, сержант Марина Герасимчук загинула 11 червня 2022 року у Попаснянському районі на Луганщині під час евакуації поранених. Похована у с. Драбове-Барятинське  Золотоніського району.

* Грасько Олександр Григорович у 2015-2016 роках боронив Україну в зоні АТО та з самого початку російського вторгнення 24 лютого 2022 року знову став на захист Батьківщини. Стрілець-зенітник, солдат Олександр Грасько загинув 10 червня 2022 року поблизу міста Миколаївка Краматорського району Донецької області. Похований у селі Хрестителеве Чорнобаївської громади Золотоніського району.

Вічна та світла пам’ять Героям! Щирі співчуття рідним та близьким.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100