реклама

реклама

В Умані хасиди запустили салюти. Відео поширили у соцмережах.

«Людям плювати на наше законодавство, на воєнний стан і на те, в якому пеклі наші люди зараз перебувають», - дивується черкащанка Людмила Коваленко.

«Ортодоксально віруючим людям плювати на все і всих, що не стосується їх віри. Цим вони і небезпечні», – зазначає Володимир Гончар

20220925_181423

«Навіщо їх було пускати цьогоріч!? В країні війна, а вони святкують по повній! Немає ніякого співчуття, що тут гинуть люди, про правила поведінки взагалі мовчу, їх і в кращі часи не спостерігалось! Могли б відсвяткувати це свято і в себе, в Ізраїлі!» - зазначає Любовь Здорик.

«Питання в тому, як заборонені до продажу піротехнічні засоби опинилися у них. Як поліція відреагувала на порушення. Цьогоріч приїхало 22+ тисячі. Отака заборона», - зауважує Валерій Воротник.

«Щодо салюту - відомості внесли до єдиного обліку в органах поліції заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Зараз встановлюють усі обставини», – пише Зоя Вовк, речниця поліції в Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
-2 #1 Стас 28.09.2022 10:50
Жынку побили... Салюти...Гармидер...Неповага до господарів... Цікаво-а хто б ще таке терпів? Хоча...маючи такого покровителя зі своїх-не дивно,що українець-гой.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100