Наступного року черкаських пасажирів може обслуговувати нове та єдине підприємство. Про це повідомив на прес-конференції учора міський голова Черкас Сергій Одарич.

Цього тижня у Черкаси приїде перша «партія» тролейбусів у кількості сім одиниць, замовником яких є ПАТ «Азот». До кінця місяця таких надійде ще вісім.

– Ми продовжили переговори з Валентиною Жуковською та Дмитром Фірташем, про те, що місту такий транспорт таки потрібен, – зазначив Сергій Одарич.

За його словами, наприкінці року за участю «Азота» та громади міста також буде створено транспортне підприємство, яке буде надавати на новому обладнанні послуги з пасажирських перевезень.

– Як варіант, розглядаємо вже наступного року підприємство розширювати, збільшувати парк тролейбусів і переводити поступово автобусні маршрути теж на обслуговування цього підприємства, – сказав мер.

Створивши таке підприємство, за словами міського очільника, можна буде створити єдиний квиток, збалансовані маршрути та графіки руху. Також це допоможе уникнути невигідних маршрутів.

– Коли підприємство буде одне, тоді не стане вигідних і невигідних маршрутів, тому що сьогодні перекіс нашої системи в тому, що всі перевізники хочуть працювати на вигідних маршрутах. Хоч тушкою, хоч чучелом проїхатись по бульвару Шевченка, бо інакше маршрут стає малорентабельним. В результати маємо перенасичення на бульварі Шевченка і недостатню кількість одиниць, які обслуговують «Дахнівку», район «Д» і так далі, – пояснив мер.

Мер пообіцяв, що це буде приватно-публічне партнерство, де будуть представлені і інтереси громади міста, і інтереси приватного підприємця.

реклама

Коментарі  

 
+7 #7 Новый Гость 17.10.2012 11:33
Цитую сергей:
перестань синку брехати а то в угол поставлю.

Не в угол, а давно пора на нары.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 сергей 17.10.2012 01:38
перестань синку брехати а то в угол поставлю.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 Комуніст 17.10.2012 00:31
Сидить старий циган на веранді. Курить. По двору його замурзані діти бігають. Думає старий Будулай: Чи цих відмити, чи нових наробить? - Анекдот по темі.
Пане Сергію! Замість винаходженя велосипеду може просто навести лад у тому що вже є? Заборонити(і проконтролювати ДАІшниками) надмірний час стовбичення маршруток в центрі. До того ж з незаглушеними двигунами. А розібратися в самому терміні "Маршрутне таксі"? Що воно - маршрутний транспорт (тоді їдь за часом розкладу руху без самодіяльності) , чи "таксі" - тоді ставай за вимогою піднятої руки і там де скажуть пасажири, що в салоні. Ато і те й друге - коли як захочеться. Хоча я Вас розумію - жінка, діти - грошей треба!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Жека 16.10.2012 19:45
Куда ж мы без нашей Вали-Кормилицы?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 ЮЗР 16.10.2012 19:01
Да в Черкассах маршрутки дороже киевских и это с нашими то расстояниями!

Хотя владельцы маршруток постоянно плачут что им не выгодно вести бизнес!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Новый Гость 16.10.2012 17:39
Надо просто народу сказать,
что хочу развалить Транспотников,
потому что хочу прибрать автоперевозки по городу.
Этот маневр нам уже давно известен.
Дал же бог ......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 Антимонопольный комитет 16.10.2012 17:23
Ба! Радость то какая! Будем-будем, Сергей Олегович,посиди м, поболтаем...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100