Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб проаналізував виборчу ситуацію в області.

– Відбуваються різноманітні дії наших опонентів, але ми забезпечили рівні умови для всіх політичних сил. Зараз ми не набагато випереджаємо такі партії, як УДАР, «Батьківщина», які мають по 15-16 % серед опитаних черкащан. Якщо подивитися на таку розстановку сил, то виборча кампанія проходить відкрито, прозоро, за принципом конкуренції, - цитує виступ Сергія Тулуба на прес-конференції «Газета по-українськи». - Сьогодні ПР впевнена у своїй перемозі й немає потреби щось підтасовувати, щоб знівелювати всю ту роботу, яка проведене владою за останні два з половиною роки. Курс реформ, який започаткований президентом України.

Також він додав, що всі розмови про виборчі фальсифікації — це передвиборчі технології.

– Вже галасують наші опоненти про те, що будуть фальсифікації і вже замовляють на день після виборів майдани — для того, щоб провести там якісь акції на знак непогодження з результатами виборів. А звідки ви знаєте, хто і як проголосує? Чому в цьому так впевнені? Та тому ж, що бачать: їхню політику, їхні обіцянки не завжди підтримують черкащани. Візьміть будь-якого з цих лідерів й запитайте: що конкретно зробив на Черкащині? Хто в тих опозиційних списках? Хто сьогодні рветься до влади? Ви не побачите там фахівців-фінансистів. В основному — це представники так званої професійної політики. Де сьогодні представники партії «Удар» платять свої податки? В Німеччині. Хто знаходиться серед лідерів цього політичного списку? Та ви ж побачите знайомі прізвища, але не нові. Вони вже показали себе попередні 5 років. Чим знаменитий пан Гресь? Тим, що викрали гроші при його керуванні. Кримінальні справи по «Золотій підкові Черкащини», роздача земель на березі Дніпра. Взяти Булатецького. Він завжди в опозиції до влади, до будь-якої влади. Він — професійний опозиціонер. А запитайте, що він конкретно зробив? - цікавиться Тулуб.

Губернатор, критикуючи список опозиції, прокоментував і деякі кандидатури Партії регіонів.

– Таїсія Повалій — це обличчя України, це голос України. Ця особистість вносить стільки в розвиток культури, розвиток міжнародних взаємовідносин. Ви ж подивіться, - звернувся до журналістів Сергій Борисович. - Її знають не тільки в Україні, а й далеко за межами. Це дійсно та людина, яка принесе користь всій країні. Чомусь люди зустрічають її аплодисментами і багато людей ходить на її концерти.

реклама

Коментарі  

 
0 #14 О.ЧУПРИНА 25.10.2012 23:28
Цитую Прикро:
Цитую Тулуб:
Де сьогодні представники партії «Удар» платять свої податки? В Німеччині. ...

... чому приїзд предстаників партіїї «Удар» Партія регіонів зустріла такою великою кількістю своїх прапорів та синіх палаток підсилюючи масовку в підтримку німецьких платників податків.
Такого сорому .....

Невже автори цих коментарів не розуміють,що робити бізнес за кордоном дуже не просто і це робити можуть тільки дуже здібні люди.Податків не платити там не можливо.Більше семи мільйонів українців заробляють гроші не в Україні,платять там податки та відправляють зароблене в нашу країну,підтриму ють своїх рідних та близьких.Ті в свою чергу витрачають ці гроші тут і інвестують нашу економіку.Не повторюйте більше ваших дурниць.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #13 Скаско-раскраско 25.10.2012 10:46
Цитую Дон Басс:
Порожняк гонит, однако!

Пробежал глазами комменты и этот стёб на первоисточник не впечатлил.А потом прочитал ото все, шо выше- ой стыдоба,ой порожняк...Не просто порожняк, а нуль в абсолюте, а местами просто бред.Если при керуванни Булатецького крали гроши, то че ж он еще на свободе? Это ж скоко Германия заработала на налогах Кличко по сравнению с миллиардами представителей ПР, которые крутятся в экономиках и офшорах забугряндии? Кто такая Повалий по сравнению даже с вляпавшимся Шевой, не говоря о Кличко? И т.д,и т.п...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #12 КС 25.10.2012 08:40
Вже галасують наші опоненти про те, що будуть фальсифікації....... Та тому ж, що бачать: їхню політику, їхні обіцянки не завжди підтримують черкащани.
Цитата Тулуб С.
Дехто галасував про перемогу і партійну та власну підтримку Головка О.І. в окрузі №195. В результаті закулісних домовленостях злили місцевого кандидата на заміну Клюєвського помазаника. Округ залишили без висування з`їзду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #11 Прикро 25.10.2012 00:51
Цитую Тулуб:
Де сьогодні представники партії «Удар» платять свої податки? В Німеччині. Хто знаходиться серед лідерів цього політичного списку? Та ви ж побачите знайомі прізвища, але не нові. Вони вже показали себе попередні 5 років

Шановний "Прочерк", зайдіть можливість публічно задати керманичу питння, чому приїзд предстаників партіїї «Удар» Партія регіонів зустріла такою великою кількістю своїх прапорів та синіх палаток підсилюючи масовку в підтримку німецьких платників податків.
Такого сорому прихильники Президента ще не відчували......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #10 Оксана Колісник 25.10.2012 00:26
Ну перемоги можуть бути всякі. В тім числі й Піррові. Чи зважають майбутні переможці на те, що на "папєрєднікав" увесь час всі халепи списувати неможливо? Інший спрос буде з переможців. Якщо переможуть, звісно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #9 правдоруб 24.10.2012 22:23
Цитую Іванна:
Звичайно, впевнені у перемозі. Так, у обласній лікарні зараз масово кладуть у відділення своїх співробітників, аби ті проголосували за ПР у лікарні. Мабуть, вони так підрахували вже кількість тих, хто примусово голосуватиме за регів, звідти і впевненість Тулуба.

кожному заввідділенням ставиться задача не меньше 90 відсотків за ПР під загрозою звільнення. що стосується психоневрологіч ного диспансера, оршанця, хуторів, пожежної академії і тд вже все сфальсифіковано і пораховано.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #8 О.ЧУПРИНА 24.10.2012 19:47
Лукавить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #7 КС 24.10.2012 17:34
Сьогодні ПР впевнена у своїй перемозі й немає потреби щось підтасовувати.
Цитата Тулуб.С.

Впевнені, не фальсифікуйте! Тільки мало в це віриться по тим діям,які Ви здійснюєте!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #6 Дон Басс 24.10.2012 17:22
Порожняк гонит, однако!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #5 Іванна 24.10.2012 17:04
Звичайно, впевнені у перемозі. Так, у обласній лікарні зараз масово кладуть у відділення своїх співробітників, аби ті проголосували за ПР у лікарні. Мабуть, вони так підрахували вже кількість тих, хто примусово голосуватиме за регів, звідти і впевненість Тулуба.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100