реклама

реклама

Черкаська журналістка Вікторія Хамаза в перші ж дні повномасштабної війни, яку розгорнула росія проти України, взялася за волонтерство. Разом із однодумцями відкриває збори, закуповує необхідне спорядження для військових ЗСУ, парамедиків та самостійно відвозить усе це в найгарячіші точки фронту.

Волонтерський  пункт, де працює Вікторія Хамаза разом із командою, відвідали перший заступник міського голови Сергій Тищенко та заступниця міського голови Марина Гаркава.

Вони передали їй комплекти термобілизни для українських захисників та поцікавилися актуальними волонтерськими потребами.

IMG_2943

Від імені міського голови Анатолія Бондаренка вручили Вікторії Хамазі подяку за її важливий внесок в наближення української перемоги.

– Волонтери – це ті люди, які завжди поруч із нашими військовими. Люди, які турбуються про наших захисників та підтримують їх у всьому. Ви – такі ж мужні, відважні й незламні, – прокоментував Сергій Тищенко. – Наша сила в єдності й тільки в єдності ми прийдемо до перемоги. І зараз найголовніше наше завдання – разом зупинити ворога, який намагається знищити нашу націю та нашу державу. Ми дякуємо нашим волонтерам за їхню невтомну працю. Зі свого боку завжди намагатимемося допомагати в закритті потреб.

– В умовах нинішньої російсько-української війни роль волонтерів важко переоцінити. Вони мають невтомні руки і чуйне серце, завжди поспішають туди, де найважче, – додала Марина Гаркава. – Сотні тисяч життів урятовано ними за роки російсько-української  війни, сотні тисяч тонн життєво необхідного вантажу передано на передову та в гарячі точки України. Дякую всім черкасцям, які приєднуються до життєво важливої та благородної справи волонтерства в ім’я миру і Перемоги України.

Про це інформує прес-служба міськради

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100