реклама

реклама

Черкаський «Азот», попри чутки, поки що таки залишиться власністю Ярославського

Черкаський «Азот», попри чутки, поки що таки залишиться власністю Ярославського

Президент групи DCH, що є керуючою компанією черкаського «Азоту», Олександр Ярославський продавати підприємство наміру не має. Як вважає харківський бізнесмен, в групи досить ресурсів, щоб зберегти своє місце на хімічному ринку України, не дивлячись на складну ситуацію в галузі.

«У нас на чорний день відкладено. Ми завжди зберігаємо резерв і зараз його навіть збільшили. Проте нічого понад необхідне робити не будемо. Наприклад, продавати черкаський «Азот», хоча і ходили такі чутки», - заявив Олександр Ярославський газеті «Дело».

За словами Ярославського, в черкаського «Азоту» є всі необхідні якості, щоб продовжувати займати свою нішу на ринку. «У нас велика товарна лінійка і модернізований, економний випуск аміаку. Ми виробляємо 60% аміачної селітри, яка продається на нашому ринку, і я упевнений, що попит не зменшиться», - вважає він.

Варто відзначити, що інтерес до підприємства висловлювали структури Дмитра Фірташа. Фірташ цього року вже придбав одне з найбільших хімічних підприємств країни – концерн «Стирол», продати який попередніх акціонерів змусила складна ситуація в галузі пов'язана з високими цінами на природний газ. Отримавши ж горлівський концерн, бізнесмен зміг консолідувати свої хімічні активи в Україні, Естонії і Таджикистані для активнішої експортної політики групи на світовому ринку.

Фото з сайту блогера silence_shade

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100