У Смілянській міськради «Прочерку» повідомили, що дерева по вулиці Богдана Хмельницького вирізали в рамках містобудівної діяльності.

Виконавцем робіт є ТОВ Євробудіндустрія. Станом на початок серпня роботи ще не виконані по будівництву тротуарів і відповідні акти ще відсутні. У зв’язку з цим, мовляв, про вартість виконаних робіт говорити ще неможливо.

655

Нагадаємо, що зрізання дерев в Смілі збурило громадськість. Місцева влада на вулиці Богдана Хмельницького дала дозвіл на масове вирізання дерев. Наразі, за словами місцевих жителів, вже прибрали понад 70 насаджень...

Як відомо, увечері 20 липня президент Володимир Зеленський відреагував на скандали з видатками з бюджетів.

“Люди мають відчувати, що ресурси бюджетів використовуються справедливо та правильно. Кожен розуміє, про що йдеться. Бруківка, прикрашання міст, фонтани почекають – спочатку перемога“, – сказав він.

Чи доцільна нині така реконструкція у Смілі з масовим зрізанням дерев - невідомо. Нагадаємо, мер Сміли представляє правлячу партію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Смілі на місці, де позрізали десятки дерев, йде мітинг

Виділили гроші на ремонт: влада Сміли пояснила, чому не можуть зупинити скандальну реконструкцію

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Пшонка справжній 06.08.2023 10:55
"Збурило громадськість", а ця громадськість скаргу коллектиівну в прокуратуру написала? Нехай перевірять законність цих дій в умовах воєнного часу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Загребля 06.08.2023 00:43
Петровичу, на хріна там плитка? А дерева були потрібні. За таке треба руки рубати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Арнольд 05.08.2023 20:58
Саме цікаво те що люди донатять на зсу останні кошти а тут вирішили бруківку класти там де років з 40 нікому не потрібно було да і місце там не сказавби що людяне ну людей дуже мало ходить тобто не рентабельно зовсім це як в малій яблунівці декілька років тому клали асфальт ну розмови немає норм положили але можна булоб від жд путів але то таке сказали що тротуари будуть також гроші виділили і що як думаєте є там тротуар як було без тротуару так воно і стоїть ну не рентабельно зовсім навіщо їм ті дерева здались зовсім не зрозуміло
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Петрович 03.08.2023 20:22
Що кому не зрозуміло, якщо не спиляти дерева,- не можна стелити плитку...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100