Черкаська обласна прокуратура не порушила жодної кримінальної справи під час голосування та підрахунку голосів на виборах, пише "Газета по-українськи".

"Прокуратура ніде не побачила складу злочину, – каже прес-секретар Вікторія Скорікова. – Тому ніяких кримінальних справ не порушила".

Рішенням Черкаської прокуратури вкрай здивований народний депутат Андрій Шевченко. Під час підрахунку голосів він постійно перебував в Канівській окружній комісії скандального 197 округу, де балотувалися Даценко та Губський.

"Лише сліпий міг не побачити складу злочину. Принаймні в мене є три кричущих епізоди. Перший: члени дільничної комісії з села Вознесенське Золотоніського району, яких окружна комісія відправила уточнювати протокол, приїхали з липовими цифрами. Відразу було звернення в прокуратуру. До речі, наступного дня з цієї дільниці таки привезли справжній протокол. Друге: було спіймано за руку системних адміністраторів, які вносили на сайт ЦВК сфальшовані цифри, замість тих, які були зазначені в протоколах. Третє: в ніч на середу кілька членів ОВК сфальшували кінцевий протокол і під прикриттям "Беркуту" вивезли його в Київ. Якщо прокуратура не бачить тут складу злочину, то вона просто покриває злочинців. Іншого пояснення в мене немає. Тому всі заяви влади, про те, що вона не має ніякого відношення до вчинків Богдана Губського є обманом", - заявив нардеп.
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/politics/_cherkaska-prokuratura-ne-pobachila-zhodnoji-falsifikaciji-na-viborah/466694">Gazeta.ua</a>

реклама

Коментарі  

 
0 #3 блазень 13.11.2012 11:00
А ось Сергій Олєговіч напевно щось знає! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 yazon din alt 13.11.2012 09:49
Если ВЛАСТЬ систематически нарушает Закон, если Беркут громит окружкомы, суды выносят неправосудные решения. а прокуратура не видит в этом нарушения Закона - БЕСПОЛЕЗНО жаловаться в милицию, суд и прокуратуру.
Чтобы восстановить попранную ВЛАСТЬЮ Законность - придётся НЕПРАВОВЫМИ методами разогнать НЕЗАКОННУЮ ВЛАСТЬ.
Другого пути восстановления украденной ворами законности - НЕ СУЩЕСТВУЕТ.
Конституция позволяет гражданам и провозглашает их долгом - восстановление попранных властью их конституционных прав и пресечение беззакония власти. И - как документ ПРЯМОГО действия - Конституция ВЫШЕ голубых недозаконов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Егор 12.11.2012 18:59
Було б дуже дивно якби прокуратура побачила склад злочину! Тим більше черкаська!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100