реклама

реклама Делікат

реклама

Своє незадоволення відкриттям новорічної красуні, що відбулося 1 грудня на Театральній площі Черкас, міський голова Черкас Сергій Одарич висловив сьогодні під час вранішньої наради.

На переконання мера, гірлянда на цьогорічній ялинці нічим не відрізняється від тієї, що була в 2011.

– Я так і не зрозумів, навіщо обрали нову гірлянду, якщо вона повністю ототожнює стару? Це ви мені, Ліліє Миколаївно, окремо поясните. Навіщо робити теж саме, чи у вас гроші зайві є? – запитав Сергій Одарич.

Начальник організаційного відділу МВК Лілія Маліщук кілька разів повторила, що «вона зовсім інша», однак це на мера не вплинуло.

Крім того, Сергія Одарича обурила відсутність ілюмінації на вулиці Хрещатик. На це начальник відділу дизайну міського середовища Оксана Поліщук повідомила, що у затримках винна митниця.

– Першого грудня все місто має сяяти в новорічному вбранні. Не другого, не третього, не в січні, а першого грудня. Невже необхідно, щоб я нагадував? Це ваше завдання! – прокоментував мер.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Анна 03.12.2012 22:02
Чому ж мер так не лютує щодо якості освітлення доріг у нічний час. Вважає його достатнім? Чи ілюмінацією хоче покращити?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Крук 03.12.2012 10:52
Дааааа.........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Йолопукки 03.12.2012 10:44
Неспроста это. Интересно, а кого-нибудь увольняли с работы за прошлогодние гирлянды? Наш могет! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100