реклама

реклама

Міський голова Черкас Сергій Одарич не готується до кінця світу, який за календарем майя настане 21 грудня 2012 року. Про це він розповів сьогодні під час прес-конференції.

– Я сміюся, коли читаю новини, що в Твері (місто в Росії, – ред.), здається, в супермаркетах з’явилися набори для кінця світу: сірники, свічки, пляшка горілки, мотузка і мило, – жартує Сергій Олегович. – Наскільки мені вдалося дослідити цю тему, представник майя, який складав календар майбутнього, просто довів його до 21 грудня 2012 року і помер. Чи повинно людство померти від того, що укладач календаря не дожив до наступних днів складання? Думаю, ми зберемося з вами 22-го (грудня, – ред.) і підб’ємо підсумки.

На тему кінця світу міський голова говорив і з митрополитом Черкаським і Канівським Софронієм.

– Владика сказав мені, що розмови про кінець світу 21 грудня – унікальна річ: як правило, таке завжди прогнозувала церква. А це перший випадок, коли такі прогнози пішли не з церковного середовища. Будемо спостерігати… – підсумував Сергій Одарич і додав. – Хоча жарти-жартами, але я думаю, що це привід кожному замислитися над тим, чи готові ми не просто кінця світу, а до кінця життя.

На думку міського голови, бажано кожен день проживати так, щоб не було, як писав Островський, «мучительно больно» («… жизнь надо прожить так, чтобы не было мучительно больно за бесцельно прожитые годы» – цитата з роману Миколи Островського «Як загартовувалася сталь», – ред.): намагатися кожен день жити повноцінно, щоб максимально втілити свої мрії в життя.

реклама

Коментарі  

 
+9 #2 Смайл 03.12.2012 14:41
Олегович,не лукавь. У самого таких наборов в кладовке припасено немеряно. Только называются они "Туристический комплект" :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #1 Черкасець 03.12.2012 13:31
"Кінець світу" буде 21-го лише міліціонерам, бо 20-го святкуватимуть День міліції :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100