Учні черкаської спеціалізованої школи № 3 – брати-близнюки Андрій та Іван Мандрікови – увійшли до сотні найкращих юних співаків України професійного вокального проекту «Голос. Діти», що на телеканалі  беруть участь «1+1».

На І етапі проекту змагалися 5000 претендентів. Андрій та Іван подолали вже два етапи відбору та змогли привернути увагу музичного продюсера Костянтина Меладзе. А під час телевізійного відбору до хлопців повернулися всі троє тренерів проекту. Черкащани обрали Тіну Кароль.

Дирекція навчального закладу провела урочистості з нагоди успіху Андрія та Івана. На святі школярі переглянули виступ братів Мандрікових під час шоу, а також наживо почули три композиції.


– На адресу нашої школи надійшли дипломи учасників шоу, які ми вручили юним зірочкам на святі, – розповідає директор школи Тетяна Ткаченко. – А також ексклюзивна табличка «Тут навчаються учасники «Голос. Діти», яку ми вже почепили у вестибюлі закладу.


Брати Мандрікови звертаються до всіх черкащан за підтримкою в смс-голосуванні, яке невдовзі розпочнеться під час прямих ефірів на телеканалі «1+1», інформує прес-служба Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради.

Нагадаємо, що в шоу «Голос. Діти» бере участь також Аліна Овчаренко, мама та бабуся якої – уманчанки. До дівчини також повернулися всі зіркові тренери, однак Настя обрала команду Світлани Лободи.

ТУТ можна переглянути відео виступу братів Мандрікових.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100