Опозиція заявляє, що добиватиметься перевиборів в окрузі Табалова

Опозиція заявляє, що добиватиметься перевиборів в окрузі Табалова

Депутат облради від фракції «Фронту змін» Наталія Старікова не хоче коментувати вчинок Олександра та Андрія Табалових, які, будучи обраними від «Батьківщини», відмовилися входити до складу опозиційної фракції у ВРУ.

На запитання «Прочерку», як вона оцінює вчинок Табалових, Наталія Старікова відповіла запитанням: «А хіба вони мають стосунок до Черкащини? Адже вони з Кіровоградщини».

Також вона повідомила, що сама є опозиціонеркою. А вчинок Табалових вже прокоментував «лідер», тож вона нічого додати не може. На уточнююче запитання Наталія Старкова пояснила, що лідер – це Арсеній Яценюк.

Також Наталія Старікова відмовилася коментувати чутки, нібито Табалови мають вплив на черкаські осередки «Фронту змін» через свою бізнесову присутність в області.

УТОЧНЕННЯ: Насправді Наталія Старікова була не проти прокоментувати журналісту видання ситуацію, просто якраз була за кермом і не могла цього зробити. Про це вона повідомила після виходу публікації.

– Я підтримую позицію лідера партії «Фронт Змін» Арсенія Яценюка стосовно Табалових. Вони порушили присягу, дану перед народом і Богом, і не мають права представляти інтереси виборців у Раді, – заявила Наталія Старікова.

Водночас вона зауважила, що в рамках бізнесової діяльності співпрацювала з Олександром Табаловим близько 7 років і вважає його гарним керівником, який ніколи не затримував людям зарплату.

У свою чергу, експерт, заступник голови Черкаської обласної організації КВУ Юрій Сас у коментарі «Прочерку» зазначив, що свого часу Табалови таки мали вплив на кадрову політику в осередках «Фронту змін» Черкащини.

– Але на виборах Табалови зосередилися на власних цілях, тож я б сьогодні не говорив про якісь впливи Табалових на Черкащину. Безумовно, тут є їхня бізнесова присутність. Також Андрій Табалов був депутатом Черкаської міськради в попередньому скликанні від «Нашої України». Тобто Табалови були присутні в черкаському політикумі. Але зараз не думаю, що вони мають великий вплив на місцеву політику, – сказав Юрій Сас.

Нагадаємо, що Олександр та Андрій Табалови, обрані народними депутатами від об’єднаної опозиції, не увійшли до складу фракції «Батьківщина» у Верховній Раді VII скликання.

У партії наголошують, що Табалови порушили підписані присяги кандидата у народні депутати, в яких йшлося про те, що в разі принципової зміни політичної позиції врозріз із позицією об’єднаної опозиції «Батьківщина» обраний депутат «вважає справою честі та зобов’язується скласти повноваження народного депутата України».

За інформацією відкритих джерел та Системи розкриття інформації на фондовому ринку SMIDA вони контролюють низку підприємств у різних регіонах України.

реклама

Коментарі  

 
+9 #9 Ahmed 17.12.2012 18:04
Сеня, кого ты протащил в Раду?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #8 Василь 13.12.2012 23:02
Старікова - потенційна тушка, походження зобов'язує
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #7 Ужасть 13.12.2012 17:46
Просьба к ПРОЧЕРКУ. Не могли бы выставлять ролики с депутатскими побоищами. Народ ихних зарплат, пенсий и тем более выполнения обещаний не дождется, а вот хоть повесилиться на шару можно. Вот я раньше смотрел на ЮТУБе Хазанова, Черномырдина...а вот теперь после того как вы выложили выступления Булатецкого на каком-то форуме, каких то сил.... теперь смотрю только это. Особенно про его подкуп :lol: :lol: УЛЕТ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #6 VESNA 13.12.2012 16:54
Цитую Юрій Сас:
Старікова буде чітко виконувати вказівки керівництва. Ніякі Табалови на неї впливати в цьому не можуть.


Я теж впевнена, що пані Наталя виконуватиме вказівки безпосереднього керівництва - як раз цих же Табалових(власн иків Юрія та Формула Смаку). Чи вона вже звільнилася з Юрії?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Alex 13.12.2012 16:11
Цитата:
Черкаський «Фронт Змін»: Табалови не мають права представляти інтереси виборців


А что уже вернули императивный мандат?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 sasha 13.12.2012 15:49
до якого бога відноситься фронт змін
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 Час пИк 13.12.2012 15:23
Та забудьте ви цю "політсилу"!Розсмокчуться, перефарбуються, асимілюють, переродяться...Все,тю-тю! Питання найближчих місяців.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #2 Юрій Сас 13.12.2012 14:54
І якщо конкретно мали на увазі Наталю Старікову, уточню. В ФЗ є чітка вертикаль і дисципліна. Старікова буде чітко виконувати вказівки керівництва. Ніякі Табалови на неї впливати в цьому не можуть. Так ця партія побудована, на відміну від багатьох інших.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #1 Василь 13.12.2012 14:46
Старікова стовідсоткова креатура Табалових! Тепер видно, що Фронт змін під керівництвом цієї панянки сателіт влади! Якщо б Старікова пройшла у Раду, але ж її номер в спискубув далеко, то скоріш разом з своїм роботодавцем поповнила ряди фракції ПР. І шоб вона тут не базікала, все одно може вішати локшину на вуха пересічним виборцям, а не тим, хто знає правду!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100