реклама

реклама

Днями відбулася Черкаська обласна конференція політичної партії «Фронт змін» та засідання ради обласної організації партії. На конференції «фронтовики» обрали керівництво обласної організації. Партійці ще раз висловили довіру депутату обласної ради Наталії Старіковій.

Нагадаємо, у зв'язку з балотуванням в народні депутати України в рамках Об'єднаної опозиції на час виборчої кампанії Наталія Старікова склала з себе повноваження лідера обласного «Фронту змін» і призупиняла членство в партії.

Також партійці проаналізували участь місцевих організацій  обласної партійної організації у виборчій кампанії і дали їй оцінку. Окрім того, відбулася перевірка членів партії, депутатів, членів ради стосовно активності їх роботи у виборчій кампанії, принциповості і працездатності, політичної приналежності.

– Виборча кампанія стала віддзеркаленням переваг і помилок місцевих партійних осередків. Вона ще раз показала можливості й потребу у змінах організаційної структури, матеріальних і нематеріальних ресурсів, - сказала Наталія Старікова. - Зробивши оцінку діяльності кожної партійної організації «Фронту змін» на Черкащині, ми разом із керівниками осередків і активом дійшли висновку, що в окремих осередках необхідно оновити лави членів партії.

Так, реорганізація відбудеться у складах рад і членів партії Золотоніської та Канівської міських організацій партії, Жашківської, Катеринопільської, Тальнівської, Чорнобаївської, Смілянської та Городищенської районних організацій.

– Найголовніше, що я винесла з цієї кампанії - те, що є команда однодумців, які в складних ситуаціях є працездатними і принциповими. на яких можна покластися і які чітко працюють на виконання стратегічних цілей і завдань, що ставить перед ними партія і виборці. Також протягом усієї виборчої кампанії відчувалася підтримка і допомога керівництва партії «Фронт змін», - підкреслила Наталія Старікова.

Про це інформує прес-служба Черкаської обласної організації політичної партії «Фронт Змін».

реклама

Коментарі  

 
+6 #5 Ужасть 20.12.2012 10:45
"Фронт змин" изначально был записан ошибочно. И реальные дела доказали эту ошибочность в написании.. Правильно: "Фронт измен" и браться Табаловы последнее тому подьверждение. А самый наглядный пример..это Сеня. В 2010 он был с Ющенком и воевал против Тимошенко. Через два года он уже не с Ющенком, нов в его фракции НУНС в Раде и в тоже время уже палкый сторонник Тимошенко, а теперь уже глава фракции БЮТа в той же Раде :o . И все это ему удавалось делать будучи главой этого самого "Фронта.." финансировавшег ося кстати таким себе опозыцыонэром Хорошковским :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Семен 20.12.2012 07:24
Старікова намагається всіляко підкреслити свою значущість для папторганізації . Щоб пробемонструват и Київу свою незалежність від Табалових. Ато є загроза, що керівництво змінить в першу чергу обласну організацію. А що буде, яущо ті районні, котрі збирається чистити ця табалока висловили в свою чергу недовіру Старіковій? Здається Наталля поспішає!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 О.ЧУПРИНА 19.12.2012 20:35
"Фронт змін" помер об"єднавшись з "Батьківщиною".Шанси вижити були,але лідер виявився слабеньким.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Гебельс 19.12.2012 20:06
Поздно, уже обделались =(
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Крук 19.12.2012 17:12
"Так, реорганізація відбудеться у складах рад..... організацій"
Хє, а що там в статуті написано??
Щось на предмет, що звітно-виборні конференція обласної парторганізації є завершальною у звітно-виборній кампанії по області. Тобто перед обласною конференцією мали відбутися збори в первинних осередках, де б партійці обрали делегатів та дали їм рекомендації на районні та міські звітно-виборні конференції, ці так само мають обрати делегатів на обласну, крім того, зробити висновки та обрати керівні органи місцевих парторганізацій . А вже потім проводити обласну партконференцію , От так от знизу-догори.
А хто кого делегував на цю, що "Днями відбулася" і чому вона відбулася поперед районних та й ще дає їм кадрові вказівки (вони вже повинні були б бути попередньго реалізовані на вимогу партійців із первинних осередків, а не згори, - внутріпартійна ДЕМОКРАТІЇ, мать її!
Лажанулися, потрібно вчити Статут.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100