реклама

реклама

На думку свободівців, відставка Яценюка без притягнення його до відповідальності за корупцію під час війни та відсутність реформ – черговий «кидок» українців владою. Про це в коментарі «Новій Добі» говорить керівник фракції ВО «Свобода» в Черкаській обласній раді Юрій Ботнар.

«Ми розуміємо, що політична криза в країні не завершується з відставкою Арсенія Яценюка, а, навпаки, тільки набирає обертів. Після офшорного скандалу рейтинги Блоку Петра Порошенка та Народного Фронту дуже знизилися. Зараз вони становлять на двох близько 10 відсотків, тому ця коаліція вже є мертвою. Тож дострокові парламентські вибори аж ніяк не є привабливими для цих двох сил. Подальше штучне продовження життя цього парламенту може завершитися повним реваншем олігархічних та антиукраїнських сил. Неприпустимо ставити всю країну в заручники хворобливих амбіцій здеградованого політичного проекту, чий рейтинг коливається в межах статистичної похибки.

Нині кожному зрозуміло: українці перебувають на межі виживання, тому іншого варіанту, ніж дострокові парламентські вибори, немає. Чинна влада, яка прийшла на крові Небесної Сотні, обіцяла зруйнувати всі корупційні схеми часів Януковича, але натомість очолила їх. «Свобода» переконана, що новим Прем’єром має стати людина, яка відображатиме електоральні вподобання виборців, тому має бути новий парламент, який сформує новий уряд, згідно з рішенням громадян. Від заміни «яценюківського шила» на «порошенківське мило» Україна може лише втратити», – зазначає свободівець.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100