реклама

реклама Делікат

реклама

Заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Борис Жебровський привітав володаря Гран-прі Всеукраїнськогой конкурсу на кращий літературний твір «Слово про мого першого вчителя» – учня 3-А класу Драбівського НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені С. В. Васильченка» Максима Ситника. Нагородження відбулося в Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова, йдеться на сайті Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Борис Жебровський побажав переможцю нових успіхів і в навчанні, і в творчості та запросив на зустріч із молодими освітянами, вчителями, які нещодавно стали на стежину педагога та почали навчати першокласників. Поезія юного дарування, Максима Ситника, присвячена першій вчительці, стане для них чудовим прикладом важливості вчительської професії для сучасного й майбутнього покоління, переконаний він.

Загалом Міністерство освіти і науки, молоді та спорту протягом усього конкурсу здійснювало підтримку й сприяння в його проведенні. Захід спрямований на піднесення професії вчителя. Розглядалися роботи учасників поза будь-якими віковими категоріями, фактично від 8 до 70 років. Майже з тисячі робіт членами журі на чолі з поетом, народним артистом України Андрієм Демиденком та проректором з навчально-методичної роботи гуманітарних інститутів Богданом Андрусишиним були вибрані кращі з кращих.

Другу премію та призи розділили між собою заступник директора з навчально-виховної роботи навчально-виховного комплексу №1 міста Тернополя Галина Федун і директор Рівненського державного коледжу економіки та бізнесу Василь Романчук. Третьокурсниця Інституту педагогіки та психології НПУ імені М. П. Драгоманова стала лауреатом третьої премії. Також третю премію отримала учениця 10-го класу Клішковецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Чернівецької області.

Подарунками та теплими словами учасників і лауреатів вітали голова Шевченківської райдержадміністрації Сергій Зімін, Президент Малої академії наук, доктор фізико-математичних наук Олексій Довгий та вся велика Драгоманівська родина, директори й викладачі інститутів, студенти. Книги передав дипломантам співголова Наглядової Ради університету, меценат Анатолій Толстоухов, словесні вітання – співголова Наглядової Ради НПУ, Президент НАПН України Василь Кремень.

Річні підписки на газети «Освіта» та «Освіта України» для колективів шкіл, в яких навчають лауреати, подарували головні редактори видань і керівництво видавництва «Педагогічна преса».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100