Міський голова Черкас Сергій Одарич сьогодні на прес-конференції особисто вибачився перед водіями і жителями міста за стан доріг і тротуарів.

За його словами, він зараз не збирається давати оцінки службам, які прибирали місто, шукати і карати винних.

– Так, ми змінили підходи, передали цю послугу на ринок. Нині прибиранням займається не комунальне підприємство, як було раніше, а приватна компанія. Очевидно, на певному етапі ми недостатньо проконтролювали якість робіт, технологію очистки та інше, – зазначив Сергій Одарич.

У суботу він провів із цього приводу нараду. Після цього значно покращилася ситуація на дорогах. Він наголосив, що зараз не каратиме винних. Головне завдання – забезпечити комфортне пересування вулицями і тротуарами міста. А вже після цього він планує разом з комунальниками і фірмою-переможцем тендеру на очистку вулиць розібратися у ситуації, яка склалася на міських дорогах, і зробити відповідні висновки. Про це повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Коментарі  

 
+4 #6 федор принципиальный 25.12.2012 16:29
все это говорит что одурич дурачит черкащан уже шесть лет извиниться ума много не надо а вот развалить созданное черкащанами надо иметь талант этого занимать у одурича не надо язык до колен а опытом и знаниями природа одурича не наградила сжечь машбуд превратить цветущий город в пустыню обратите внимание на визитную карточку черкасс бульвар шевченко сквер звездочка уничтожил угол пастеровской заклеил потемкинским банером железобетонные недострои в центре улиц и богдана хмельницкого отсутствие светофоров разбитые дороги и тротуары каштаны гибнут а что устроил на соборной площади якийсь жах гнать из города надо
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 очі бачуть 25.12.2012 11:31
скільки можна натикатись на одні і ті самі граблі? Чому в договорі не можна було вказати про штрафні санкції, якщо підприємство не виконує свої обов"язки??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Вася 24.12.2012 22:55
откаты творят чудесаааа.... :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Олегович 24.12.2012 22:47
Пиши заяву и уе.... в свої Мошни балабол
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Nazar Obidzinski 24.12.2012 20:04
Гарні баблоси снігом притрусило. Тендер називається...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Новый гость 24.12.2012 19:41
Свои извинения пусть засунет в з...у.
Черкассы его болтовней и супер работой сыты.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100