реклама

реклама

У неділю шанувальники музичного телепроекту «Голос. Діти», що триває на телеканалі «1+1», побачили останній епізод вокальних батлів. Відоме журі Олег Скрипка, Тіна Кароль і Світлана Лобода вирішили долю своїх підопічних, серед яких були і черкаські брати Мандрікови.

За правилами батлів «Голос. Діти» у вокальному рингу змагалися одразу по троє учасників від кожного судді, путівку до півфіналу отримав лише один конкурсант.

Черкаські брати Андрій та Іван Мандрікови у наполегливій боротьбі забронювали за собою місце у півфіналі. Брати Мандрікови вкотре підкорили тренера своєю енергетикою, а ще впевненістю, з якою почуваються на «дорослій» сцені. Хлопці змагалися в рингу з Крістіною Карабановою та Юрою Самарським.

Це був останній раз, коли тренери приймали рішення самостійно. Вже наступної неділі, 30 грудня, глядачі побачать півфінал «Голос. Діти» у прямому ефірі. Для малих виконавців це унікальний досвід. А для глядачів – можливість підтримати улюбленців завдяки смс-голосуванню.

Прес-служба Черкаського міськвиконкому закликає підтримати наших Андрія та Івана, проголосувавши за них 30 грудня!

ТУТ можна переглянути відео виступу братів Мандрікових.

До півфіналу проекту не потрапила Аліна Овчаренко, мама та бабуся якої – уманчанки. У тріо, в якому Аліна співала разом із Олею Дулумбаджи та Валентином Фоменком, переміг хлопець.

ТУТ можна переглянути відео виступу Аліни Овчаренко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100