реклама

реклама

Новий власник газети "Прес-Центр" Станіслав Журило

Новий власник газети "Прес-Центр" Станіслав Журило

Два місяці тому черкаська обласна газета «Прес-Центр» змінила власника. Ще одну газету придбав собі місцевий медіамагнат, власник видавництва «Республіка» Станіслав Журило. Однак видання забрав не повністю – сайт видання «Прес-Центр» залишився за попереднім власником – колишнім депутатом обласної ради від «Нашої України», товаришем екс-губернатора Олександра Черевка Олегом Гросманом.

У 2012 році в «Золотій сотні» журналу «Кореспондент» Олег Гросман зайняв 80 місце із статком $72 млн. Як інформують ЗМІ, Гросман займається молочним бізнесом (бізнес-імперія «Агрополіс» об'єднує три молокозаводи і два маслозаводи, що випускають продукцію під брендом «Щедрий вечір»). Однак останнім часом поширилися чутки про фінансові труднощі в бізнес-імперії. Зокрема, він припинив фінансування волейбольної команди «Імпексагро спорт». Причиною ж продажу газети «Прес-Центр» називають неможливість Олега Гросмана стабільно фінансувати свій проект.

Попередній власник газети "Прес-Центр" Олег Гросман

Попередній власник газети "Прес-Центр" Олег Гросман

Головний редактор «Прес-Центру» Андрій Кравець, який після придбання Станіславом Журилом цієї газети поєднує свою посаду з посадою відповідального редактора газети «Вечірні Черкаси», каже, що після переходу газети «Прес-Центр» в нові руки, видання дещо переформатувалось: там стало більше реклами, змінилася частина рубрик. Він переконаний: і надалі якість газети лише покращуватиметься.

– Досі жоден його крок (Станіслава Журила, – ред.), що стосується медабізнесу, не спрацьовував негативно. Якби я не сподівався на позитив для газети, то й орієнтиру на нього не було б у листопаді, коли вирішувалась подальша доля «Прес-Центру», – зазначає Андрій Миколайович.

У своїй медіакорпорації Станіслав Журила має, зокрема, газети «Вечірні Черкаси», «Прес-Центр», «Жіноча газета», «Авізо» (газета приватних оголошень), «Агробізнес» та «Черкаси».

«Прочерк» також декілька разів намагався отримати коментар в Станіслава Журила, проте це ніяк не вдавалося: то він був у відрядження, то зайнятий...

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100