реклама Делікат

Аналітики проекту «Слово і діло» оцінили ефективність роботи міських голів обласних центрів центральної України – Вінниці, Черкас, Полтави, Кіровограда.

Відповідальність Володимира Гройсмана, Сергія Одарича, Олександра Мамая, Олександра Саінсуса визначається, як співвідношення кількості виконаних обіцянок та їхньої загальної кількості. При цьому демонструються як загальні показники відповідальності із зазначенням усіх зафіксованих обіцянок персони (виконаних, невиконаних, в процесі), так і показники за окремими сферами діяльності.

Для проведення більш детального аналізу усі обіцянки умовно було поділено на 8 категорій:

- дороги та організація руху;

- інфраструктура (спортивна, культурно-розважальна, виробнича);

- дошкільна та середня освіта;

- будівництво і житлово-комунальне господарство;

- транспорт;

- соціальна сфера;

- медицина;

- благоустрій.

Щоб збільшити зображення, натисніть на нього

Щоб збільшити зображення, натисніть на нього


За загальними показниками ефективності зі значним відривом лідирує Володимир Гройсман, який посідає передові позиції від категорії до категорії. Зокрема, вінницький керманич зосередився на ремонті доріг, розбудові інфраструктури, медичній сфері, благоустрої та житлово-комунальному господарстві.

Черкаський міський голова Сергій Одарич приділив найбільшу, у порівнянні з іншими, увагу розвитку середньої освіти. Натомість мер Полтави Олександр Мамай сконцентрував зусилля у соціальному і транспортному напрямках. Проте, незважаючи на успіхи у вищезгаданих областях, Одарич не відзначився жодною виконаною обіцянкою щодо транспортного забезпечення міста, а Мамай взагалі вирішив не опікуватися аварійним станом дорожнього покриття вулиць, розбудовою об’єктів інфраструктури та фінансуванням житлово-комунального господарства, медицини і благоустрою.

Залишивши на потім проведення реконструкції міських доріг, оновлення транспорту та покращення соціального становища жителів Кіровограда, Олександр Саінсус посів останні сходинки за всіма розглянутими напрямками, що і вплинуло на його загальний рейтинг, який майже в два рази нижчий від рейтингу Гройсмана.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100